2777
2789

فقط قراره از تصوراتمون و اون چیزایی که تو ذهنمون خوشمون میاد بگیم پس لطفا جبه نگیرید ، همیشه مردا گفتن از چه تایپ هیکلی خوششون میاد حالا هم نوبت ماست 

من مثلا هیکلی مثل هیکل فرشاد تو عشق ابدی خوشم میاد ورزشکاری اما نه از اینا که با هورمون خودشون باد کردن از اونا که با زحمت و ورزش یه هیکل معقولی ساختن ، با قد بلند ، موهای مشکی و پر پشت صورت کشیده و زاویه دار ، پوست گندمی ، از مردی که سفید باشع خوشم نمیاد شوهر خودم کاملا مخالف این قضیه ست چاق ، پشمالو ، کله کچل ، قد ۱۷۵ ، صورتش گرده و پوست صورتش سوخته پوست بدنش سفیده البته از زیر پشما معلوم نیست 😂😂خلاصه حتی هیکلش هم درست کنه قدش که نمیتونه بلند کنه یا موهاشو بیشتر از این کاشت کنه 😂😂خودمم چیزی نیستما ولی یه مرد جذاب از نظر ظاهری برای من اینجوریه و هیچوقت نمیتونم برسم 

شما هم فقط ظاهر بگید قرار نیست همو قضاوت کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد بلند چهارشونه خشن اخمو باجنم باجذبه دستها رگ دار چشم ابرو مشکی یکم عصبی غیرتی.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من همسرم رو با کسی مقایسه نمیکنم و هرجوری ک هست دوسش دارم و به عیبهاش فکر نمیکنم 

چون خیلی دوسش دارم و خیلی زحمتکشه

برام همه جوره دوست داشتنیه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

جدیدا دیدی شون؟ بسیار شل و وارفته و شکم آویزان و قوزدارن

نه

سالها پیش هتل هما مشهد دیدمش

امضا گرفتم

شبیه مسیح بود 

خیلی زیبا 

فروتن هم بود ولی اون از خودراضی بود 

پارسا همش می خندید مهربون بود

من مرد قد بلند و چهارشونه دوست داشتمو قسمتم شد

الان بخاطر ايترس و فشار كاري خيلي كم موهاش كمپشت شده و شكمش يه كم اومده جلو ولي هنوزم عشقه منه 😅

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني