2777
2789
عنوان

دغدغه هاتون چیع

543 بازدید | 61 پست

من کلی دغدغه و مشکل دارم ک اکثرا حل نمیشن و باید پذیرفت...

امشب از مادرم شنیدم ک تو هر چ قد درس میخوندی و واست خرج میکردیم هیچی نمی‌شدی. حتی ازمایشگاه هم نمیوردی. 

دایی و دختر خالمم قبلا بهم اشاره کردن ک خنگم. 

ای کاش باهوش بودم

جدا از پول و چیزای مادی دلتنگی شدید دارم هر شب کارم گریه اس

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چند سال اخیر یهو خیلی عزیز از دست دادم 

الان دیگه فقط سلامتی 

البته که دلم شغل و پول خوب هم می‌خواد 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمایشگاه آوردنش حالا همچین راحت نیست دانشگاه خوب رتبه خوبیی میخواد

درساشم خیلی سختهه از بیشتر پیراها

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

انقد به خودت تلقین نکن که باهوش نیستی تو هم استعداد خودتو داری شاید هنوز پیداش نکردی یا بهش اهمیت ندادی

دغدغه من داشتن یه دختر تو سن بلوغ امشب داشت از انیمه و مانگا میگفت یه خمیازه کشیدم قهر کرد رفت😕

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

دغدغه هایی که درحال حاضر دارم : شغل نامزدم ، قسطام ، شغلم که اصلا رو هواس شاید بخاطر شرایط کار اکثرمون رو اخراج کنن ، جهیزیه ام که دارم تیکه تیکه پول میزارم روهم و جور نمیشه و نمیتونم از کسی کمک بخوام

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

دغدغم اینه تا الان با خانواده نامزدم خیلیی خوب رفتار کردم از این به بعد میخوام جوری رفتار کنم که تعارفی بشن یه دغدغه ی دیگم اینه چطوری به نامزدم بفهمونم من زندگی مستقل میخوام نه اینکه بعد عروسی بیام خونه مامانش بشینم کار کنم ناهار بپزم شام بپزم وای به نظرت چیکار کنم فردا میخوان بیان در مورد جهاز برونو حنا حرف بزنن به نظرت اون موقه حرفشو بندازم بگم منو نامزدم در این مورد به تفاهم نمیرسیم و اگه میخواستم خونه یکی دیگه بپزم بشورم خونه بابام میموندم چرا ازدواج کردم