2777
2789
عنوان

خدایا این امتحانات شهریور چی بود دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 62 پست
لعنت چرا میکنی مردم یک کشور دیگه رو؟ فقط چونکه باهات هم نظر نیستن؟چرا ما همش بلدیم نفرین و لعن بفرست ...

شیشه میزنی عمویی؟😐

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
لعنت چرا میکنی مردم یک کشور دیگه رو؟ فقط چونکه باهات هم نظر نیستن؟چرا ما همش بلدیم نفرین و لعن بفرست ...

تو چی میگی خدایش 😵‍💫لعنت خدا بر اونا

زیارت عاشورا اون همه لعنت به شمرو....فرستاده

اینا از شمر بدترن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرف اسرائیلو داری میگیری؟‌عجب

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

شیشه میزنی عمویی؟😐

تا وقتی توی گفتار و دعاهای ما نفرین و لعنت باشه خوشبخت نمیشیم چونکه عدالت خداوند خیلی هوشمند هست و هرچی از خدا بخوایم اول ب خودمون برمبگرده

پس باید هوشمندانه دعاکنیم عزیزم گفتم دعای درست کنیم هدایت رو بخوایم ک ریشه ظلم ریشه‌کن بشه اما با مردن یک نفر یکی بدتراز اون میاد سرجاش و ظلم ادامه داره

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

طرف اسرائیلو داری میگیری؟‌عجب

من طرفدار ظالم هیچوقت نخواهم بود

فقط میگم تا وقتی توی گفتار و دعاهای ما نفرین و لعنت باشه خوشبخت نمیشیم چونکه عدالت خداوند خیلی هوشمند هست و هرچی از خدا بخوایم اول ب خودمون برمبگرده

پس باید هوشمندانه دعاکنیم عزیزم گفتم دعای درست کنیم هدایت رو بخوایم ک ریشه ظلم ریشه‌کن بشه اما با مردن یک نفر یکی بدتراز اون میاد سرجاش و ظلم ادامه داره

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اگه امتحانات شهریور نگران نباش دوباره جنگه

کِی؟ امتحان شهزیوری ها ک شروع شده دختر داییم امتحاناش شروع شده شهریوریه

کشور نیست؟ پس چیه؟😂 عزیزم تاریخ رو بخون می‌فهمی فلس‌طین کشورش رو فروخت رفت اوروپا عشق و حال بعدش چق ...

بنظرم شما باید تاریخو بخونی 

فروختن زمین از کب تاحالا شده کشور فروشی؟ 

لعنت ب اسراییل نفرین ب هسراییل نرگ بر اسراییل کودک کش ان شالله همشون باهم بمیرن

مرگ بر ترامپ و نتانیاهو 

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
لعنت ب اسراییل نفرین ب هسراییل نرگ بر اسراییل کودک کش ان شالله همشون باهم بمیرنمرگ بر ترامپ و نتانیا ...

عزیزدلم منم آرزو دارم ظلم ریشع کن بشه و همه به ارامش برسن

تا وقتی توی گفتار و دعاهای ما نفرین و لعنت باشه خوشبخت نمیشیم چونکه عدالت خداوند خیلی هوشمند هست و هرچی از خدا بخوایم اول ب خودمون برمبگرده

دیگه چاره ای نداری باید بخونی به این فکر کن بعدش راحت میشی حالا امتحان چی داری

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

کشور نیست؟ پس چیه؟😂 عزیزم تاریخ رو بخون می‌فهمی فلس‌طین کشورش رو فروخت رفت اوروپا عشق و حال بعدش چق ...

کشور نیست 

کسی به رسمیت نمیشناسه اونا رو

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
لعنت به هر کی از اسرائیل و امریکا طرفداری میکنه حتی کلامی هیچ کس رپلای نکنه

لعن و نفرین های بی‌دلیلت به من

بازگشت به زندگی خودت داره

اما من میگم ان‌شاءالله خداوند به زندگیت برکت و شادی و حاجت روایی بده و هدایت❤