وقتی جلو رفتی میبینی که علاقه ارزش نداره ...رفتم این مسیر میفهمم چی میگم الکی از خودم حرف نمیزنم .. ...
نه حرفت زندگی کردم با ۱۸سال سن باید شرایط جامعه و بازار کار رو هم در نظر گرفت فقط علاقه همه چیز نی🌹
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولش فکراتونو کنید عزیزان شاید یکی در انتظار این رشته باشه و شما انصراف دادید
متاسفانه اینجا ایرانه اگه کنکوری باشید میدونید که ممکنه از سوابق یا کنکور تیر یه ترازی بهتون بدن که همین دبیری هم بشه آرزو،چون هیچ عدالتی وجود نداره، با این وضعیت آدم به تنها کسی که میتونه فکر کنه خودشه و همه احتمالات رو در نظر بگیره