2777
2789
وقتی جلو رفتی می‌بینی که علاقه ارزش نداره ...رفتم این مسیر میفهمم چی میگم الکی از خودم حرف نمیزنم .. ...

نه حرفت زندگی کردم با ۱۸سال سن باید شرایط جامعه و بازار کار رو هم در نظر گرفت فقط علاقه همه چیز نی🌹

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حرفت زندگی کردم با ۱۸سال سن باید شرایط جامعه و بازار کار رو هم در نظر گرفت فقط علاقه همه چیز نی🌹

🌹

خدایا دستم زیاد گرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔

😏زمان معلوم میکنه

چرا پشیمونش میکنین 

خیلیا هستن حتی سرکارن انصراف میدن 

موقعی پزشکی یا فیزیوتراپی دندان چیزی قبول بشه خیلی به نفعشه خب 

حتما علاقه نداشته انصراف داده 

اره قشنگ دیوونه شدم اینطور پیش بره سال بعد تیمارستانم

خدانکنه کدوم شهری دیگ آدم درمونده بشه راهی نداره شمام اعتراض بزنید هر چی که خاهرم میگم بمون سال بعد میگه ما انسانیت بدبخت هر چی بمونیم با بالاترین رتبه ردمون کنن مگ احمقم بمونم ایقدر اعصابش خرابه میگ گند ترین رشتم بشه میرم نمیمونم 

امیدوارم اعتراضی هم خاهرم قبول بشه هم شما 

اولش فکراتونو کنید عزیزان شاید یکی در انتظار این رشته باشه و شما انصراف دادید

متاسفانه اینجا ایرانه اگه کنکوری باشید میدونید که ممکنه از سوابق یا کنکور تیر یه ترازی بهتون بدن که همین دبیری هم بشه آرزو،چون هیچ عدالتی وجود نداره، با این وضعیت آدم به تنها کسی که می‌تونه فکر کنه خودشه و همه احتمالات رو در نظر بگیره 

متاسفانه اینجا ایرانه اگه کنکوری باشید میدونید که ممکنه از سوابق یا کنکور تیر یه ترازی بهتون بدن که ...

منم خودم امسال کنکور دادم و این فضا دور نیستم 

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️