یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینه رد دادم با ۷۱۰۰دعوتمم نکردن دوستم ۸۸۹۰ قبول نکردن بعد می بینم طرف با۵۶۰۰ قبول شده
ب قرآن خیلی سخته حالا خاهرم تو مدرسه هم تراز بالا بوده هم نهایی بالا هم ۳۰ تحق داشته دوستاش ک قبول شدن ۶ هزار بودن یکی ی دونه حق انتخاب داشته یکی ۵ تا البته گفتن ک تو اداره پارتی داشتن اعلام کردن خاهرمم روانی شده کاش نمیگفتن حداقل نمیدونم چجور آرومش کنم دل خودم براش خونه درکت میکنم چقد سخته برات عزیزم
نه اگه واقعا پزشکی بیاری بسیار کار خوبی کردی، دانشگاه فرهنگیان جوش مثل مدرسه هست تقریبا، اکثر استادا هم معلم هستن که اونجا هم تدریس میکنند، واقعا خیلی استعداها دانشگاه فرهنگیان حروم میشن
ب قرآن خیلی سخته حالا خاهرم تو مدرسه هم تراز بالا بوده هم نهایی بالا هم ۳۰ تحق داشته دوستاش ک قبول ش ...
اره قشنگ دیوونه شدم اینطور پیش بره سال بعد تیمارستانم
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس