2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاشم بیشتر از دبیری بوده هیچوقت به معلم شدن فکر نکردم

خیلی هم عالی کار خوبی کردی حتما تلاش کن به هدفت برسی انصرافت بی نتیجه نشه 

رشته ها پیرا پزشکی خوب  بهتر از فرهنگیان هم از لحاظ جایگاه هم در آمد 

موفق باشی 

دبیری چی قبول شدیترازت چن بود

طراحی لباس رجایی تهران، اولویت اولم بود سر مسخره بازی انتخاب رشته کردم فقط بخاطر تهران بودنش اول زدم از اول معلمی نمیخواستم، تراز کل ۸۹۰۰ تجربی 

منم همینه رد دادم با ۷۱۰۰دعوتمم نکردن دوستم ۸۸۹۰ قبول نکردن بعد می بینم طرف با۵۶۰۰ قبول شده

ب قرآن خیلی سخته حالا خاهرم تو مدرسه هم تراز بالا بوده هم نهایی بالا هم ۳۰ تحق داشته دوستاش ک قبول شدن ۶ هزار بودن یکی  ی دونه حق انتخاب داشته یکی ۵ تا  البته گفتن ک تو اداره پارتی داشتن اعلام کردن خاهرمم روانی شده کاش نمیگفتن حداقل نمیدونم چجور آرومش کنم دل خودم براش خونه درکت میکنم چقد سخته برات عزیزم

نه اگه واقعا پزشکی بیاری بسیار کار خوبی کردی،  دانشگاه فرهنگیان جوش مثل مدرسه هست تقریبا،  اکثر استادا هم معلم هستن که اونجا هم تدریس میکنند،  واقعا خیلی استعداها دانشگاه فرهنگیان حروم میشن

ازه عزیزمواقعا علاقه مهمه

وقتی جلو رفتی می‌بینی که علاقه ارزش نداره ...رفتم این مسیر میفهمم چی میگم الکی از خودم حرف نمیزنم ...شماها خامید هنوز 

خدایا دستم زیاد گرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔

خاهر زادم پارسال مث شما فرهنگیان دوست نداشت دعوتم ک شد نرفت کف دندون میخام ولی خداروشکر باز پرستاری ...

من به پرستاری علاقه ندارم، امیدوارم بتونم پزشکی تعهدی یا یه پیراپزشکی دیگه قبول شم

کار خوبی کردی ان شاءالله پزشکی یا پیرا رشته ی خوبی بیاری منم جات بودم همینکارو میکردم ولی من از همون اول فرهنگیان فقط ثبت نام کردم و براش نخوندم 

ب داروسازی علاقه نداری؟

ب قرآن خیلی سخته حالا خاهرم تو مدرسه هم تراز بالا بوده هم نهایی بالا هم ۳۰ تحق داشته دوستاش ک قبول ش ...

اره قشنگ دیوونه شدم اینطور پیش بره سال بعد تیمارستانم 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بنظرم حتی اگه اشتباهم کرده باشه که نکرده حالا انجام داده این کارو بهتره تو دلشو خالی نکنه الکی کسیرف ...

😏زمان معلوم میکنه 

خدایا دستم زیاد گرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔

اولش فکراتونو کنید عزیزان شاید یکی در انتظار این رشته باشه و شما انصراف دادید

حق گفتی

خب دوست ندارن چرا می زنن

بعد گزینش سه مرحله ای رو میرن بعد انصراف

حق خیلی ها خورده می شه

حالا من منظورم اونی نیس ک درصدهاي تیرش خیلی خیلی بالا شده رشته بهتری میاره

چقدر جریمه پرداخت کردید؟هدفتون چیه؟اگه دوست نداشتید همون بهتر که انصراف دادید و گرنه الان انصراف نمی ...

من به محض قبولی انصراف دادم و هنوز کلاسام شروع نشده بود بخاطر همین جریمه نداشتم، پزشکی یا پیراپزشکی خوب