2777
2789
عنوان

با سی سال سن میخوام برم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 44 پست

موفق باشی

من ۳۱ سالم بود با یه بچه کنکور ارشد دادم. اتفاقا رتبه‌م هم ۲ شد. بعدم شدم پژوهشگر نمونه دانشکده  چون پایان نامم را ۲۰ شده بودم😁

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

آفرین به ارادت ، دختر دایی من اول دبیرستان ترک تحصیل کرد،و ازدواج کرد ، بعد در سن ۳۰ سالگی با یدونه بچه دوباره درس و شروع کرد دیپلم گرفت کنکور داد حقوق خوند و الان در سن ۴۰ سالگی وکیل شده💪💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب عنوان ارشد حقوق میگم هرچی میخونی حقوق نخون همین فقط

یکی از دلایل و ارزوهامه ک بخاطرش حاضرم درس شروع کنم.چکار کنم عزیزم یعنی نمیتونم ازمون وکلا قبول بشم؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
آفرین به ارادت ، دختر دایی من اول دبیرستان ترک تحصیل کرد،و ازدواج کرد ، بعد در سن ۳۰ سالگی با یدونه ...

چ خوب کاش سرنوشت منم همین بشه من ادم تو خونه موندنی نیستم همیشه سر زنده و فعال بودم الان خرد ترین ادمم چون میدونم چ پتانسیلی دارم اما ازش استفاده نکردم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
چشم حتماااا خیلی بهم انگیزه دادی ی لحظه خودم جای اون خانم گذاشتم 🥰

عزیزممم😍باور کن هممون وقتی میبینیمش ذوق میکنیم وقتی چیزیو یاد نمیگیریم از اون می‌پرسیم موقع امتحانا دوست داریم پیش اون بشینیم

با اینکه همه وقتشون خیلی از اون آزاد تره و اون بیچاره بچه کوچیکش ۴ سالش اما مدیریتش عالیه خیلی شده شبای امتحان مهمون داشته بعد رفتن مهمون هاش تا صبح نخوابیده

دقیقااا همینه من ازبچگی شغلم وکیل بود حتی تو بازی هااا وقتیم با دوستام میرفتیم بیرون ب بقیه میگفتن ا ...

یه دیالوگی بود تو یه فیلمی که خیلی دوستش داشتم که مضمونش این بود 

میگفت این همه سال بدون علاقه واقعیت زندگی کردی حالا حتی اگه فقط  چند سال هم با علاقه واقعیت زندگی کنی بازم برد کردی و بهتر از اون سال های قبل زندگیت هست 

فقط میتونم بگم حالا که هدفتونو پیدا کردید با قدرت ادامه بدید و قطعا از دانشجوهای بی‌هدفی که حتی با معدل بالا قبول شدن ولی درک نکردن چی میخوان جلوترید چون اونا دیدگاه و انتظاری که از تحصیل دارید رو ندارن میخونن مدرک بگیرن بیشتر 

موفق‌ترین باشی عزیزم 

یکی از دلایل و ارزوهامه ک بخاطرش حاضرم درس شروع کنم.چکار کنم عزیزم یعنی نمیتونم ازمون وکلا قبول بشم؟

بحث قبول شدن نیست بحث عمر و انرژی ک با سه تا بچه میذاری و الان واقعا چیزی ک توی ذهنته عایدت نمیشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بحث قبول شدن نیست بحث عمر و انرژی ک با سه تا بچه میذاری و الان واقعا چیزی ک توی ذهنته عایدت نمیشه

چطور کمی مسئله بازش کن تا توی ذهنم پردازشش کنم عزیزم؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
حقوق نخون‌ برو طراحی لباس یا چیزهایی که بازار کار دلشته باشه

هیچ علاقه ندارم توی روحیه من هنر نیست خوی جنگیدن و دفاع کردن دارم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
یه دیالوگی بود تو یه فیلمی که خیلی دوستش داشتم که مضمونش این بود میگفت این همه سال بدون علاقه واقعیت ...

اسکرین شات گرفتم ازپیامت ک بخونمش❣️✌️

هیچ وقت ب گذشته برنگرد