2777
2789
عنوان

با سی سال سن میخوام برم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 44 پست
بعضی وقتا خیلی امیدوارم اما بعدش دلسرد میشم

طبیعیه.

باید استمرار داشته باشی.

خودمم الان خیلی انگیزه ام پایینه ولی خودمو مجبور میکنم میرم کتابخونه.

البته من مجردم شما مادر سه فرزندی.

ولی کار نشد نداره

من اگه بتونم رشته ی دلخواهم قبول شم با اینکه خیلی سال از درسام گذشته بازم میرم 

به نظرم همین که بتونم آرزوهامو تجربه کنم کافیه 

احساس میکنم به خودم بدهکارم و اگه هیچ وقت به آرزوم نرسم و سمتش نرم به خاطر تصورات منفی و نگاه و فکر دیگران یعنی خودمو به اندازه کافی دوست نداشتم و به خودم ظلم کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش خودم حساب کردم ۴سال بخونم میشه ۳۴سالم ۲سال هم ازمون وکالت ۳۶سالم میشه....سنم زیاد نیست خدایش؟؟؟

نبابا به سن فک نکن به موفقیت خودت فکر کن

شاید ترم اول چشما عادت نداشته باشن بعدش عادی میشه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

دوست مامانم ۴۰و خورده ای سال داره

دانشجو حقوقه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

من اگه بتونم رشته ی دلخواهم قبول شم با اینکه خیلی سال از درسام گذشته بازم میرم به نظرم همین که بتونم ...

دقیقااا همینه من ازبچگی شغلم وکیل بود حتی تو بازی هااا وقتیم با دوستام میرفتیم بیرون ب بقیه میگفتن این وکلیه تیپپم همیشه رسمی و اداری بود الان بشدت دچار افسردگی و حالات روحی بد هستم اگر که وکیل نشم خیلی خیلی ب خودم و عمرم و زندگیم بدهکارم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

۲۹ سالمه

یه دختر ۶ ساله دارم ک امسال میره کلاس اول

ترم اول دانشگاهم

خیلی خوشحالم که انتخابم این بوده

این یعنی هدف دار داریم زندگی میکنیم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من ۱۹ سالمه ولی همکلاسیم ک ۳۴ سالشه و دوتا بچه داره شاگرد اول کلاسمونه و کلاااا انگیزه ش از همه بیشتره حتی بخاطر مسیر دانشگاه رانندگی یاد گرفت قشنگ میبینم چقدر بخاطر هدفش تلاش میکنه و واقعی جلو اومده

پس بدون هيچ وقت دیر نیستی حتما شروع کن

۲۹ سالمهیه دختر ۶ ساله دارم ک امسال میره کلاس اولترم اول دانشگاهمخیلی خوشحالم که انتخابم این بودهاین ...

افرین بهت عزیزم اینکه خیلی عالیه حتی برای بچت

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خداییششش😍👍

اره عشقم 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

پیش خودم حساب کردم ۴سال بخونم میشه ۳۴سالم ۲سال هم ازمون وکالت ۳۶سالم میشه....سنم زیاد نیست خدایش؟؟؟

ب عنوان ارشد حقوق میگم هرچی میخونی حقوق نخون همین فقط 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من ۱۹ سالمه ولی همکلاسیم ک ۳۴ سالشه و دوتا بچه داره شاگرد اول کلاسمونه و کلاااا انگیزه ش از همه بیشت ...

چشم حتماااا خیلی بهم انگیزه دادی ی لحظه خودم جای اون خانم گذاشتم 🥰

هیچ وقت ب گذشته برنگرد