من عاشق تنهایی تاریکی هستم ولی مثلا یکی بیاد خونم میبینه تنهام پردهامم کشیدم خونه مو تاربک کردم تعجب ...
منم افسرده نیستم درونگرام توی سفرهمه عاشق حرف زدن وخوردنن من عاشق اینم ک توسکوت بیرون فقط تماشاکنم دوست ندارم اونموقع کسی مزاحم خلوتم شه
🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb
فضای بسته دوست داره منم اینجوریم تو اتاق خواب حتما باید در رو ببندم تا احساس ارامش کنم 😂
چادر مسافرتی کوچولو گزینه مناسبیه براش
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
منم کوچیک بودم یادمه میرفتم بالشت میچیدم،که ی قسمت فقط برای خودم تنها باشه
انگار قله یا قصرمه😂
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀