2777
2789
عنوان

بچه م هر شب زیر مبل میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3408 بازدید | 84 پست
خدا حفظت کنهدختر من میره پشت کاناپه که با دیوار فاصله داره یه کم، اونجا بازی میکنه فک کنم اونم بزرگ ...

قربونت برم 

آی فداش بشم😍منطقه امنشه فسقل

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق تنهایی تاریکی هستم ولی مثلا یکی بیاد خونم میبینه تنهام پردهامم کشیدم خونه مو تاربک کردم تعجب ...

منم افسرده نیستم درونگرام توی سفرهمه عاشق حرف زدن وخوردنن من عاشق اینم ک توسکوت بیرون فقط تماشاکنم دوست ندارم اونموقع کسی مزاحم خلوتم شه 

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

فضای بسته دوست داره منم اینجوریم تو اتاق خواب حتما باید در رو ببندم تا احساس ارامش کنم 😂

چادر مسافرتی کوچولو گزینه مناسبیه براش

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

شاید احساس امنیت نمیدی بهش

نه بابا 

منم کوچیک بودم یادمه میرفتم بالشت میچیدم،که ی قسمت فقط برای خودم تنها باشه 

انگار قله یا قصرمه😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

فضای بسته دوست داره منم اینجوریم تو اتاق خواب حتما باید در رو ببندم تا احساس ارامش کنم 😂چادر مسافرت ...

من برعکس شمام. حموم دشویی هم راه داشت در رو باز میگذاشتم🤣. 

کلا از در بسته و محیط بسته هول دارم