نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید باورتون نشه ولی من با سن ۲۵ سال وقتی چند تا مبل میبینم کنار همه میرم زیر مبلا دراز میکشم انقدر احساس آرامش و امنیت دارم که حد نداره انگار تو امن ترین جلی دنیا خوابیدم😂😂
همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
الانم تاریکی وتنهایی رو دوست داری ؟منم از بچه گی عاشق تاریکی تنهایی بودم برعکس بچه ها اکثرا از تنهای ...
الان میترسم ازتاریکی ولی عاشق تنهایی وسکوتم
🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb
نگران نباش دختر منم دوسال و نیمشه هر ازگاهی میره زیر مبل مخصوصا پارسال زمستون خیلی میرفت زیر مبل .اونجا هم سرامیکه من همش نگران بودم سرما نخوره خیلی هم گرماییه
برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
وای من حس میکنم خفه میشم حتی چسب دیوارم نمیخوابم معمولا ظهرا وسط پذیرایی دور از هر وسیله ایی میخوابم ...
عزیزم😂من واسه خودمم عجیبه یکی که کنارم بخوابه هلش میدم اونور میگم برو کنار نفسم بالا نمیاد یا موقع خواب باید فضای زیادی داشته باشم ولی وقتی میرم زیر مبلا میخوابم انگار بهترین جای دنیاست😂
همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
من عاشق تنهایی تاریکی هستم ولی مثلا یکی بیاد خونم میبینه تنهام پردهامم کشیدم خونه مو تاربک کردم تعجب میکنه ممیگن افسرده ای ولی واقعا افسرده نیستم دست خودم نیست