2777
2789
عنوان

بچه م هر شب زیر مبل میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3408 بازدید | 84 پست
نه دیگه دوباره یه ساعت بعد بیدار میشه میره همونجا

خودش نمیره، غلت میخوره میره، منم دورتادور پسرم متکا می‌گذاشتم جای نره

خصوصا بالاسرش بگذار

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب پسر منم خردادیه. هم سنن. زیر مبلم فرشه ولی بازهم نرم نیس برا خواب

من تصمیم داشتم اگه ترک نکنه،مبلامو بردارم یه گوشه بزارم تا تابستون تموم شه،

خطرناکه،سرش دماغش خدانکنه میشکنه،بردار مبلهارو چندماه ازسرش بپره،جون بچه مهمتراز دکوراسیون خونه س

حالا دختر من خیلی پول میخوره تو خواب قشنگ اگر دورش چیزی نذارم و هی برش نگردونم تو جاش قدر دو تا فرش ...

شاید اونم گرمشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

شاید باورتون نشه ولی من با سن ۲۵ سال وقتی چند تا مبل میبینم کنار همه میرم زیر مبلا دراز میکشم انقدر احساس آرامش و امنیت دارم که حد نداره انگار تو امن ترین جلی دنیا خوابیدم😂😂

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
الانم تاریکی وتنهایی رو دوست داری ؟منم از بچه گی عاشق تاریکی تنهایی بودم برعکس بچه ها اکثرا از تنهای ...

الان میترسم ازتاریکی ولی عاشق تنهایی وسکوتم 

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

نگران نباش دختر منم دوسال و نیمشه هر ازگاهی میره زیر مبل مخصوصا پارسال زمستون خیلی میرفت زیر مبل .اونجا هم سرامیکه من همش نگران بودم سرما نخوره خیلی هم گرماییه

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
شاید باورتون نشه ولی من با سن ۲۵ سال وقتی چند تا مبل میبینم کنار همه میرم زیر مبلا دراز میکشم انقدر ...

😅

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شاید باورتون نشه ولی من با سن ۲۵ سال وقتی چند تا مبل میبینم کنار همه میرم زیر مبلا دراز میکشم انقدر ...

وای من حس میکنم خفه میشم حتی چسب دیوارم نمیخوابم معمولا ظهرا وسط پذیرایی دور از هر وسیله ایی میخوابم😂😂

وای من حس میکنم خفه میشم حتی چسب دیوارم نمیخوابم معمولا ظهرا وسط پذیرایی دور از هر وسیله ایی میخوابم ...

عزیزم😂من واسه خودمم عجیبه یکی که کنارم بخوابه هلش میدم اونور میگم برو کنار نفسم بالا نمیاد یا موقع خواب باید فضای زیادی داشته باشم ولی وقتی میرم زیر مبلا میخوابم انگار بهترین جای دنیاست😂

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
الان میترسم ازتاریکی ولی عاشق تنهایی وسکوتم

من عاشق تنهایی تاریکی هستم ولی مثلا یکی بیاد خونم میبینه تنهام پردهامم کشیدم خونه مو تاربک کردم تعجب میکنه ممیگن افسرده ای ولی واقعا افسرده نیستم دست خودم نیست 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
عزیزم😂من واسه خودمم عجیبه یکی که کنارم بخوابه هلش میدم اونور میگم برو کنار نفسم بالا نمیاد یا موقع ...

خدا حفظت کنه

دختر من میره پشت کاناپه که با دیوار فاصله داره یه کم، اونجا بازی میکنه فک کنم اونم بزرگ شه شبیه شما شه