2777
2789
عنوان

بچه م هر شب زیر مبل میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3407 بازدید | 84 پست

خانمایی که بچه هاشون جاهای مختلف میخوابن جابجاشون نکنید چون از نظر خودشون جای امنیه و مغز احساس راحتی داره پس میخوابن 

فقط مواظب باشین چیزی مثل قاب عکس آینه و چیزایی که فکر میکنید خطرناکه باشه رو دور کنید بزارید راحت بخوابن

خلاصه ی داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف میکنه که: از بیرون آرامش داشتم اما از درون همیشه در حال فکر کردن به همه چیز بودم a💙

اطراف مبل تو ببند

هرشب با کوسن ومتکا ببند تا عادت کنه ونره اون زیر

حالا یه چیزبگم منم مثل بچه ی شما کوچیک بودم عاشق زیرناهارخوری مون بودم

همش اون زیر میخوابیدن

زیر مبل میزبان مون ومیز ناهارخوریمون

بهت بگم تا دوازده سالگی این روند ادامه داشت حتی شده گاهی میرفتم اون زیر... 

ولی بنظرم از سرش بنداز خیلی خطرناکه

اطراف شو پرکن نتوونه بره عادت کنه

هرجاکه راحت رد میشه رو ببند پتو بذار بالش ومتکا وکوشن بذار

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس شمام. حموم دشویی هم راه داشت در رو باز میگذاشتم🤣. کلا از در بسته و محیط بسته هول دارم

جالبه 😁

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اطراف مبل تو ببندهرشب با کوسن ومتکا ببند تا عادت کنه ونره اون زیرحالا یه چیزبگم منم مثل بچه ی شما کو ...

من یه تایم طولانی سراین ماجرا لگنم درد میکرد چون نمیتوونستم جابه جاشم یاپاهام تو مبلا گیر میکرد

ولی اون خواب بهم میچسبیدا اما باهمه ی اینا به ستون فقرات ولگن آسیب برسه به دردنمیخوره... 

برو براش ازاین چادر بزرگا بخر باخودت بخوابه توش

یا توری بزن دور تا دور جای خوابتونو عادت کنه منطقه امن شو عوض کن

چون دو سالشه بنظرم فک میکنه توشکم شماست... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

دختر منم تو خواب قل قل خوران میره زیر مبل رو سرامیکا میخوابه چون گرمش میشه میره رو سرامیکا میخوابه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️