2777
2789
عنوان

چطور باید توبه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 108 پست
باید توبه نصوح کرد توبه واقعی از ته دل من برای اینکه توبه‌ام نصوح بشه دفعه اخر با امام حسین جونم عهد ...

من به کی پناه ببرم؟ یعنی خدا منو فراموش کرده؟

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید خواسته ات یابه صلاحت نیست یا امتحان میخواد کنه تورو خداجان یاهم اینکه باید برای خواسته ات صبرو ...

تا کی امتحان من دیگه طاقت ندارم 

خواسته م انقد بزرگ نیست فقط می‌خوام عادی تر از عادی زندگی کنم 

تا کی امتحان من دیگه طاقت ندارم خواسته م انقد بزرگ نیست فقط می‌خوام عادی تر از عادی زندگی کنم

خب خودتم باید تلاش کنی زندگی همه اکثرا همینه ناراحت نباش فکرنکن تنها خودتی وسط این دنیا که غم وغصه تحمل میکنی یکم صبر کن به وقتش حکمتش یابرات رو میشه یاهم آرزوت براورده میشه

من به کی پناه ببرم؟ یعنی خدا منو فراموش کرده؟

به خدا به هر کسی که باهاش ارتباط خوبی داری 

من ارتباطم با امام حسین از چند سال پیش شکل گرفته بود برای ترک گناهم بهشون رو انداختم ، دیگه نتونستم اون گناها رو انجام بدم چون ازشون حساب میبرم و شرم دارم ....

به خدا پناه ببر کی از خودش نزدیک تر بعدا میتونی برای مسائل مختلف از کسایی که پیشش آبرو دارن مثل امام حسین امام زمان هم کمک بگیری 

همه مون تو یه نقطه میفهمیم چقد و تا چه حد محتاج نظر و توجه و محبت خداییم ،،، اینجا عبادتمون خلوص و پاکی پیدا میکنه و از طریق همچین  عبادت میتونیم به هر چی میخوایم برسیم 🙏🏽 اگه به صلاح و خیرمون باشه البته🤲🏽🤍🌸🥰

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

پشیمونی اولین قدمه بعد باید سعی کنی جبران کنی و بعد عهد ببندی با خدا که دیگه اون کار رو انجام ندی

آخه نمی‌دونم چکار کردم که غیر قابل بخششه که انجامش ندم 

ولی به وضوح می‌دونم خدا ازم دوری می‌کنه 

می‌دونم باید توبه کنم فقط نمی‌دونم بخاطر چی

به خدا به هر کسی که باهاش ارتباط خوبی داری من ارتباطم با امام حسین از چند سال پیش شکل گرفته بود برای ...

توروخدا از امام حسین بخواه به زودی منو هم شفاعت کنه بیام اینجا بگم 💔💔💔

😭💔😭💔😭💔😭💔

تو اگر دل گیری ، لحظه‌ای چشم ببند 

اندکی اشک بریز (: 

و بخوان نام مرا 

به تو من نزدیکم ! 

«نحن اقرب الیه من حبل الورید »  که ما از رگ گردن نزدیک تریم ... 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی