2777
2789
عنوان

چطور باید توبه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 108 پست
خب خودتم باید تلاش کنی زندگی همه اکثرا همینه ناراحت نباش فکرنکن تنها خودتی وسط این دنیا که غم وغصه ت ...

باشه صبر میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واسم دعا کن توروخدا

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

خدا میدونه تمام اون چیزی رو که به دلت سنگینی میکنه .... 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذکار استغفار 

غسل بخشش گناه 

سجده

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نماز میخونم مدیتیشن ذهنم آرام نیست

با ۵ مین شروع کن 

بعدشم اشکال نداره فکر به ذهنت بیاد همه همینن ولی خیلی درگیر اون فکر نمیشن سریع باید برگردی به حالت ارامش

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم 

توروخدا از امام حسین بخواه به زودی منو هم شفاعت کنه بیام اینجا بگم 💔💔💔

خودت بخواه 😍🤗🌸

کی از تویی که مشتاق توجه ایشونی عزیز تر و دردونه تر ؟؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من اینجوری توبه میکنم 

نماز مو که خوندم 

دستام رو میبرم بالا

و میگم 

خدایا 

من عهد می‌بندم دیگه فلان کار رو انجام ندم 

و این عهد رو تا آخر عمر نگه میدارم

شما هم من رو ببخش

و بعد به تعداد زیاد استغفرالله ربی و اتوب الیه میگم 

خدا ارحم راحمین هست 

اگه پشیمون بشیم از کار بدمون واقعا واقعا میبخشه مطمئن باش

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

تو اگر دل گیری ، لحظه‌ای چشم ببند اندکی اشک بریز (: و بخوان نام مرا به تو من نزدیکم ! «نحن اقرب الیه ...

این چی بود گذاشتی 💔😭💔😭💔😭💔چقدر نیاز داشتم 

اینجوری فکر میکنی ؟ 

گاهی فکر میکنم من جز اون دسته م که خدا میگه فراموششون کردم به سبب گناهشون و حرفاشون رو نمی شنوم 

مرسی بابت حرفات

من اینجوری توبه میکنم نماز مو که خوندم دستام رو میبرم بالاو میگم خدایا من عهد می‌بندم دیگه فلان کار ...

خدا از دهنت بشنونه منو هم ببخشه 

آخه نمی‌دونم چکار کردم که غیر قابل بخششه که انجامش ندم ولی به وضوح می‌دونم خدا ازم دوری می‌کنه می‌دو ...

خب باید دقت کنی ببینی چی کار کردی که حواست نبوده یا شاید یادت رفته 

به یه نفر بدی کردی یا مال حروم وارد زندگیت کردی یا خیلی چیزای دیگه .... ؟

تو حالا ذکر استغفار رو بگو و حواست باشه چه کارایی میکنی مطمئن باش خدا مییینه تلاشتو و این حس ازت دور میشا 

خدا از دهنت بشنونه منو هم ببخشه

فردا برای آرامش دلت یه زیارت عاشورا میخونم

احساس میکنم حالت خیلی بده قشنگم 🥲

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

خب باید دقت کنی ببینی چی کار کردی که حواست نبوده یا شاید یادت رفته به یه نفر بدی کردی یا مال حروم وا ...

نمی‌دونم بخدا 💔💔💔💔

انشالله 

این چی بود گذاشتی 💔😭💔😭💔😭💔چقدر نیاز داشتم اینجوری فکر میکنی ؟ گاهی فکر میکنم من جز اون دسته م ...

نه خدا اینجوری نیس 

اون همیشه با آغوش باز و پذیرا همه بنده‌هاشو از دور مراقبه و منتظره لحظه‌ای برگردن سمتش 

این حسا رو از خودت دور کن 

همونقد که ناامیدی از محبتش 

همون قد هم به محبت و تظر رحمتش امیدوار باش ، ایمان واقعی یعنی این : ترس و امید به یک اندازه