2777
2789

دخترم یک هفته مریض بود دکتر اول گفت سرما خوردگی بعد فکر کنم مخملک بوده چون زبان توت فرنگی عفونت گلو کهیر بدن تب... داشت توی اون یک هفته ازیترو خورد چون به آموکسی آلرژی داره. بعد یک هفته که خوب شد یه دونه سفید گنده روی لوزه راستش درومد گردنش هم متورم شد بردم دکتر آنتی بیوتیک جدید داد الان سه روزه داره میخوره ولی کوچیکتر نشده هیچ بزرگتر هم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غده های لنفاوی دخترم با هر سرما خوردگی ورم میکنن ولی دونه ی سفید نمیزنن

مال دخترم من احتمالا بر اثر عفونت باکتری بوده که مال مخملک. ولی دکتر گفت جواب کشتش بیاد باکتری باشه همون آنتی بیوتیک بخوره خوب میشه ولی چرا داره بدتر میشه؟!

من تو بیمارستان دیدم خیلی ورم کرده بود بچه حتی چشاش باز نمیشد انتی بیوتیک گرفت خوب شد

یک هفته ازیترو خورد الان یک شیشه داتیسین خورده نه اون دون سفیده رفته نه توانش کم  شده که بیشتر هم شده

مال دخترم من احتمالا بر اثر عفونت باکتری بوده که مال مخملک. ولی دکتر گفت جواب کشتش بیاد باکتری باشه ...

من ورم میکنن اولش یه سمت بود فکر کردم لوزشه بعد دو طرفش شد البته با زدن آمپول فوری کوچکتر شد که بعد از چند روز دوباره سرما خورد دو طرفش شدیدتر شد 

https://daigo.ir/secret/51172246655

جواب کشتش اومد ؟

آزمایشگاه گفت کشتش مثبته فردا جوابش اماده میشه دکتر فوق تخصص عفونی هست دخترش گفت من پنج شنبه نیستم اگه جواب کشت باکتریA  بود آنتی بیوتیک رو ادامه بود غیر این بود قطع کن ولی اصلا بهتر نشده بدترم شده

آزمایشگاه گفت کشتش مثبته فردا جوابش اماده میشه دکتر فوق تخصص عفونی هست دخترش گفت من پنج شنبه نیستم ا ...

خوب احتمالا نوع باکتریش فرق میکنه وقتی جوابش بیاد میتونن انتی بیوتیک مناسب اون باکتری رو بدن