یه خلبانی یه بار بهم پیام داد و گفت خلبان فلان ایرلاینم. صحبت کردیم چند روز. خیلی جنتلمن نشون میداد. حتی فیلم از پرواز فرستاد. بعدم کلی سوالات شخصی ازم کرد. آخرشم بی خداحافظی رفت. من موندم فازش چی بود. نکنه متاهل بود. واقعا هم ازش خوشم اومده بود.
بعدش ...
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
جوری ازش خوشم اومد ک ناراحت بودم چرا پیشنهاد نداد یا کاش خودم میگفتم بیا اوکی شیم. خلاصه دیگ گذشت ولی من گاهی یادم میومد. اتفاقا دفتر اون ایرلاین نزدیک خونمونه گاهی فک میکردم برم اونجا بپرسم راجبش ولی روم نمیشد. چن روز پیش تو اینستا چشمم خورد ب پیج رییس اون ایرلاین.
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
دیدم رییس هم فالوش داره. گفتم ضرر نداره بذا بپرسم طرف متاهله یا مجرد. رییسه هم خوب برخورد کرد و جواب داد.
ولی از جوابش برگام ریخت 😐😐😐😐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا نمیفهمم چرا وقتی حتی من نپرسیدم کدوم ایرلاینی باید همچین دروغی بگه.شک کردم نکنه اصن خلبان نبوده. ولی تو پیجش فیلم و عکس خودش با لباس بود 😐