2777
2789
عنوان

اینم از کنکور گند من

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست
واقعا خسته‌ شدم از بچگیم مثلا ۴ ..۴ ساله بودم کاری میکردم میگفته این عمدا این کار رو میکنه این منظور ...

نادیده بگیر تنها راهش همینه سخته واقعا🤦🏻‍♀️

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای

میگه تو اصلا نباید کلاس بری کلاساتو کنسل کن😐💔

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
میگه تو اصلا نباید کلاس بری کلاساتو کنسل کن😐💔

خیلی بی درکه 

رشتت چیه

برنامه ای که میده باید انعطاف پذیر باشه

جبرانی داشته باشه

تو بتونی استراحت کنی

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

خیلی بی درکه رشتت چیهبرنامه ای که میده باید انعطاف پذیر باشهجبرانی داشته باشهتو بتونی استراحت کنی

فعلا تو شیمی ضرر کردم مثل بدبختا.

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

با این اخلاق بابات اگه نتیجه ای نگیری از سال کنکورت بیشتر اذیتت میکنه پس مجبوری هم امسال بخونی و یه شهر دور بری هرچی گفت هر چقدر که لجت رو در آورد و اشکت رو در آورد بازم باهاش بحث نکن بزار آروم بشه اگه تو یه چیزی بکی ادامه پیدا میکنه و تهش ممکنه نزاره کلا درس بخونی خیلی هم جلو چشمش نباش بخدا اولش سخته ولی عادت میکنی هرچقدر هم که دوست داری خودت رو رو کاغد خالی کن و بنویس انشالله امسال بهترین نتیجه رو بگیری