2777
2789
عنوان

روز سوم انتقالم بیاین تورخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 24 پست
من درکت میکنم واقعا راه سختیه .... ولی ارامشتو حفظ کن

شما ای وی اف انجام دادین؟ 

داستان من خیلی مفصل و غمگینه من دوبار طبیعی حامله شدم با زایمان زودرس بچه هامو از دست دادم😔بعدش گفتن طبیعی دیگه باردار نمیشی ای وی اف کردم باز آدل منفی شد الانم بار دومه ببینم خدا چی میخاد اما خیلی خسته ام

« من سپردم به خودش، هرچه خدا می‌خواهد. :) »

چند سال اقدام بودی؟

8 ساله ازدواج کردم دوبار حامله شدم اما 7 ماهه ب دنیا اومدن و بچه هام رو از دست دادم💔بعدش 4 سال اقدام بودم ک نشد و گفتن ای وی اف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربونم❤️😍میگن دعای کسی دیگه در حق کسی بهتر مستجاب میشه ممنونم ارت❤️انشالله خودتون هم هر خاسته ...

انشالله ممنون از شما

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

انشالله این بار دلت شاد میشه و به حق ابالفضل بچه ات رو صحیح و سالم بغل بگیری.فقط استرس نداشته باش، س ...

یا خدا ❤️ممنونم از دعات عزیزم

سلام عزیزم میدونی همین استرسی که الان داری خیلی بده تو از همین الان خودتو باردار فرض کن مبارکت باشه ...

مرسیرفداتشم

اما خیلی سخته به‌ فک نکنی