2777
2789
عنوان

کمک کنید خواهرم بچه هاشو ازش گرفتن داره دیونه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 61 پست
من جای خواهرت بودم بچمو می‌گرفتم ،حتی بابام نذاره تو خیابون میرم والا

والا نمیدونم چیکار کنم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم نمیزاره بیاریمشون وگرنه اونا میدن

وای اخه چرا

چقدر بدبخته خواهرت پدرش اینجوری پشتشه😔

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

با بابات صحبت کن ،،،بچه شش ماهه مادر میخاد،

میدونه بهش‌گفتم میگه تو حرف نزن

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
برید بیارید بچه ها رو..بابات چقدر سنگدله...

اینقد سنگدله نگو الان متدرم زنگ زده میگه بعد رفتن شما منو کتک زده

الهی بمیرم براش🥺خدالعنتشون کنه چطوری دلشون میادبعضی ازادما چقد دل سیاهن

امین

بی رحم های اشغال چجور دلشون اومد بچه شیرخوار رو ازمادر جدا کنن کثافتای عوضی حالم بد شد به خدا

یکیش‌شیش ماهه ست یکی بیست ماهه خیلی کوچیکن 

وقتی بردنشون میخندیدن فکر کردن میرن ماشین سواری

باید راضیش کنید هرجور شده.....

راضی نمیشه انقد یه دندس