2777
2789
عنوان

کمک کنید خواهرم بچه هاشو ازش گرفتن داره دیونه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 61 پست
شکایت کنید. یک کاریش بکن. برای مادر خیلی‌ سخته

پدرم نمیزاره بیاریمشون وگرنه اونا میدن

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهتره چندروز تحمل کنه بعدا قانونی بچه ها رو بگیرین بگو موقته بچه هات میان پیشت

همینو میگم ولی اصلا اروم وقرار نداره

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

بگو چند دوز دندون سر جیگر بذاره خودشون میارن. مگه کار هرکسی بچه ۶ ماهه نگهداشتن. بچه مادر میخواد. بهش ملاتونیت پایین ترین دوز بده بخوابه بگذره این ساعت ها

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

خدایا چیکار کنم حالش بده خیلی

نمیاد باهام یکیشون شیش ماهه ست شیر خودشو میخورد الان میگه سین ه هام درد میکنن

الهی بمیرم براش🥺خدالعنتشون کنه چطوری دلشون میاد

بعضی ازادما چقد دل سیاهن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چرا بابات نمیذاره بیان بچه گناه دارع

میگه چون به خواهرم خیلی بی اخترامی کردن کتکش زدن