2777
2789
عنوان

کمک کنید خواهرم بچه هاشو ازش گرفتن داره دیونه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 61 پست
عزیزم،خییلی ناراحت شدم،خواهرمنم دخترش دوسالشه ازش گرفتنش🥺🥺🥺🥺شب و روز چشماش اشکه

خواهر منم انقد حالش بده داره اتیش میگیره

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
یکیش‌شیش ماهه ست یکی بیست ماهه خیلی کوچیکن وقتی بردنشون میخندیدن فکر کردن میرن ماشین سواری

اخ بگردم. . من خودم بچه شیرخوار دارم به خدا  اشکم در اومد. حالم بد شد . لعنت خدا بهشون عوضیا 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اخه چراچقدر بدبخته خواهرت پدرش اینجوری پشتشه😔

من که ازاون بدبختترم ولی دردای خودم یادم رفته بخاطر این

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
اخ بگردم. . من خودم بچه شیرخوار دارم به خدا اشکم در اومد. حالم بد شد . لعنت خدا بهشون عوضیا 😭😭

😭😭😭😭😭

نمیاد باهام یکیشون شیش ماهه ست شیر خودشو میخورد الان میگه سین ه هام درد میکنن

الهی بگردم

پیام شما رو خوندم بی اختیار اشکم ریخت.

همیشه گفتم بدترین درد دنیا مادر شدن هست.با کوچکترین درد بچه ات تو داغون میشی.چ برسه ب این کوچکی و سختی.

واقها کاری از دست هیچ کس برنمیاد.

ولی شما باید مداوم باهاش صحبت کنید.دلداری بدید.

بزرگ ترین و بهترین تصمیم گیرنده خداوند هست.

در هر سری ی خیری هست.

مشکل شما اصلا قابل درک نیست .اما فقط و فقط باید بدونید برای همین بچه ای ک الان داره دیونه میشه دو فردا چنان سر هیچ و پوچ تو روش میاسته و اذیتش میکنه.اولاد کم پیدا میشه قدرشناس باشه.

بگید انقدر بی تابی نکنه.درسته مادره،دلش تنگه،اما باید هر حور شده خودشو اروم کنه ک حداقل بچه هاش پیش پدرشون هستن.

بعدشم خواهر جان ببخشید میگم با این شرایط زندگی دیگه بچه دوم اوردنش چی بوده.واقعا خیانته.

نمیاد باهام یکیشون شیش ماهه ست شیر خودشو میخورد الان میگه سین ه هام درد میکنن

الهی 🥺🥺

عزیزم اگه پسره تا دوسالگی و دخترهم تا هفت سالگی مال مادره

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

و اینکه چرا قانونی اقدام نمیکنید.

تو خونه نشستن و بی قراری کردن ک کار درست نمیشه.بره مراحل قانونی رو سریع تر شروع کنه تا زودتر بچه ها رو بگیرن.و امیدوارم بچه هاش از مدل های بچه های وابسته نباشن و چون کوچک هستن حداقل اونا چون نمیفهمن الان چ خبره ازار روحی نبینن.

شما برو بچه های خواهرتو بگیربا مادرت یواشکی برینخواهرتو چرا نمیخوان؟ شوهر عوضیش اگه نمیخواست چرا ازش ...

این خواهرم با پسره فرار کرده  بعد دوماه باهزار بدبختی پدرمو راضی کردیم باهاش اشتی کنیم بعد از اشتی کردن ما باشوهرش زیاد مشکل داشتن هر شب میاوردن مینداختنش جلو در میگفتن نمخایمت پدرمم میگفت چون باهاش فرار کردی انتخاب خودت بوده باید باهاش بسازی خلاصه اینم میرفت خونه خودش

این داستا ادامه داشت تا دیشب هی بهش میگفتن جایی رو نداری بری‌ کسی نگهت نمیداره پدرمم گفت دیگه بسه دختر من مال خودم بچه های خودتونم مال خودتون

و اینکه چرا قانونی اقدام نمیکنید.تو خونه نشستن و بی قراری کردن ک کار درست نمیشه.بره مراحل قانونی رو ...

پدرم میگه میخوام تنبیهشون کنم وگرنه اونم نمیخواد خواهرم طلاق بگیره 

یکی دیگه درد زایمان و ۹ ماه تو شکم یکی دیگس خداوکیلی آاااااخر نامردیه که بچه صاحبش مرد هستش،مرد چیکا ...

دنیا همینه دیگه کاریش نمیشه کرد

بچه هاش چندساله هستن؟

یکی شیش ماهه یکی بیست ماهه

در حال حاضر مشکل پدرتونه 

خواهرتون اگر اینقدر جسارت داشت با یه پسر فرار کنه الان باید اینقدر جسور باشه که بجه هاش نجات بده 

بعد هر شب دعوا بوده هر شب نمیخواستنش دو تا بچه شیر به شیر اخه چی میگه این وسط