2777
2789

قرار بود ۱۹ ام مراسم بگیریم اونن بعد کلی اختلاف نظر خانواده شوهرم سر محل برگزاری مراسم 

چ زجری کشیدیم تا راضیشون کردیم

بعد ۱ سال و نیم عقد 

و ۸ ماه انتظار و روز شماری 

همه کارامون کرده بودم 

خونه اجاره کردیم جهاز بردیم چیدیم 

آرایشگاه مزون آتلیه تالار حتی گیفت و....

اما چیشد؟؟ 

عمو شوهرم خیلی ناگهانی و جوون افتاد سکته کرد مرد🥺😭😭

همه چی بهم خورده 

تازه دیروز خاکسپاری بود

فعلا چیزی نگفتیم شوهرم فقط یک کلام گفت این همه آرزو و برنامه داشتیم نمیتونم ب خودم بقبولونم بدون مراسم بریم سر زندگیمون 

عقدمونم  بیشتر ی مهمونی افراد درجه یک فامیل بود

در طول عقدمون بخاطر فاصله و راه دور بودنمون خیلی چالش داشتیم و اذیت شدیم هر ۳ هفته یکبار همو میدیدیم 

خیلی دلم پره🫠🥺

خدایا بین این همه دختر ک راحت عروسیشون میگیرن

چرا من انقدر گیر و گور میفته ب کارم😭

حالا احتمالا بعد از ۴ ماه ۱۰ روز بیفته مراسممون 

ولی خونه رهن کردیم نمیشه فسخ کرد اگرم بشه جور نیس جهازم برگردونم خونه بابام حرف داره

از طرفی همه جا بیعانه دادیم ک حالا میگن شما قراداد نوشتی 

پس نمیدیم 

نظرم اینه بریم ی مشهدی زیارت و بیایم سر زندگیمون 

بعد ۴ ماه عمو شوهرم ک گذشت مراسم بگیریم 

باز دوباره خانواده من قبول نمیکنن و نبگن جالب نیس بری 

خونت بعد جشن بگیری 

خب من چ کنم 

نه نیتونم پا بذارم رو دلم نه خونه زندگیمون ول کنیم

از صبح دیوونه شدم از فکر و خیال و گریه 😭😥

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میرم سر خونه زندگیم

یه آتلیه /لباس عروس/اریشگاه کفایت میکنه

با بقیه پول برو ماه عسل

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم حق داری درک میکنم خیلی بده فامیل نزدیک هم هس نمیشه بعد چهلمش بگیرین؟

خیلی خانواده همسرم متعصبن رو شان خانوادگیشون و نیگن برا ما زشته خاک برادرم خشک نشده مراسم عروسی بگیریم 

خیلیم داغشون سنگینه 

پددرشوهرم کلی دیروز خودش میزد گریه میکرد 

اون یکی عمو شوهرم خالش بد شد اورژانس اومد بردش 

خلاصه وخیمه اوضاع نمیشه

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️