2777
2789

هفته پیش فریرزمون سوخت منم مجبوری تمام وسیله های فریرزم رو گوشت .ماهی مرغ سبزی رو بین همسایه ها تقسیم کردم که امانت توی. فریرزشون بزارن تا تعمیر کنیم دیروز رفتیم گرفتیم وسایلهام دیدم مرغ و ماهی کم شده یه بسته هم سبزی قورمه نیست 😭😭😭موندم چه کنم چجوری بگم نگم آخه همسایه من به تو اعتماد کرده بودم خیلی حالم بده بخدا قسم روزا با املت و چیزای سبک میگزرونم فقط اخر هفته ها گوشت و مرغ میپزم  من خودم قناعت میکردم همسایه به امانت داری خیانت کرده 😭😭تورو خدا راهنمایی کنید چکار کنم 😭😭 از یه طرف هزینه فریرزر حالا خوب هم تعمیر نشده از یه طرف این کار همسایه خیلی حالمو گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کاش می‌شمردی میذاشتی تو نایلون بزرگ‌و  میدادی دستشون بذارن تو یه کشو ، کاش میدادی به خانواده ات اقلا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

دیگه زشته بری بگی، طرف باید خودش شعور داشته باشه

اتفاقا 1ماه پیشم همسایه ی من آورد وسیله گذاشت همونجوری پس دادم(تازه 2روز بود همسایه شده بودیم باهم) 

آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…

عزیزم کاش می‌شمردی میذاشتی تو نایلون بزرگ‌و میدادی دستشون بذارن تو یه کشو ، کاش میدادی به خانواده ا ...

اتفاقا توی مشبما گذاشته بودم گفت توی کشو جانشد مشبما رو پاره کردم چیذمم توی کشو که جا بشه

اتفاقا توی مشبما گذاشته بودم گفت توی کشو جانشد مشبما رو پاره کردم چیذمم توی کشو که جا بشه

شاید جا انداخته ...روت میده بگو بهش اگرم نه که خیرات حساب کن.چند برابرش برمیگرده شاید نیاز داشته با اینکه کارش اشتباه بود.

شاید اشتباه شده عزیزم ، یا ازش مستقیم بپرس یا دلتو صاف کن انگار یه وعده مهمون خونت بودن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
شاید جا انداخته ...روت میده بگو بهش اگرم نه که خیرات حساب کن.چند برابرش برمیگرده شاید نیاز داشته با ...

انفاقا وضع مالیشون خیلی خوبه خونه و ماشین همه چی دارن درامدشون چندبرابر ماست ولی خسیسانه زندگی میکنند