2777
2789
عنوان

خوش به حال اونا که قبل سال نود و هشت ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا رو یسری از خودشون درمیارن که سر ملت گرم باشه و خودشون رو گول بزنن

این هم باور شماست 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا پس اطراف من اینجوری نیست:/

هم خواستگار هست هم شوهر هم ازدواج😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شهرتون مهمه تهران و کرج از این خبرا نیست و فکر کنم مازندران

نه کوردم

ربطی به تهران و شهرستان نداره 

اینجا دیدم خانواده دختر بیچاره ۳ سال فقط جهیزیه میخرن ، بابا چخبره لازم نیست از هر چیزی چند مدل بخرین از هر چیزی یدونه خوبشو بخرین کافیه

یا توقع عروسی توی هتل و عمارت خب با یه تالار هم کار راه میوفته

بلانسبت حضار ، من با اجازه یه اصلاحیه بزنم!

خوشبحال اونایی که قبل از ۹۸ مُردند.

از ۹۷-۹۸ برکت از این دنیا رفت. 

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

خیلیا با ازدواج تنهاتر شدن ربطی نداره

خیلی رو حرف خودت پافشاری کردیا...

چرا همیشه جنبه منفیشو میبینی ؟

ازدواج بَدش زهر کشندس قبول دارم اما خوبش هم آرامش و استقلال میده به آدم!

حالا مجردا مگه تنها نیستن ؟ 

بنظرم تو سطحی نگری و بیشتر جنبه منفی همه چیو میبینی 

خیلیام هستن خونه پدری زندگی خوبی نداشتن با ازدواج بهتر شدن...و با ازدواج خیلی‌ از نیاز هاشون برطرف شده

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

نه کوردمربطی به تهران و شهرستان نداره اینجا دیدم خانواده دختر بیچاره ۳ سال فقط جهیزیه میخرن ، بابا چ ...

ولی به طور کلی ازدواج کم شده واقعا آمار هم نشون میده چون تعهد کم شده و تنوع طلبی زیاد شده

خیلی رو حرف خودت پافشاری کردیا...چرا همیشه جنبه منفیشو میبینی ؟ازدواج بَدش زهر کشندس قبول دارم اما خ ...

بفرمایید پس این همه طلاق تو جامعه چیه؟؟من واقع گرام نه منفی گرا اگر ازدواج خوبه این همه آمار طلاق که روز به روز هم بیشتر میشه از کجا میاد؟شما جامعه رو کلی نگاه کن نه فامیل و اقوام خودتو

سلام عزیزم اینجوریم که فکرمیکنی نیست.من سال ۹۳ عقد کردم ۹۵ عروسی کردیم.نه ماشین داشت نه خونه نه سرما ...

واقعا درست میگی 

من از سمت خونواده خودم برای اینده پسرو دخترشون فکر و برنامه ریزی ندارن همه تلاششون فقط اینه خوب و در رفاه بزرگ‌بشه بچه و خودش درس بخونه کار پیدا کنه دیگه بعدش رهاش میکنن البته تا مجرد هستن زیر پرو بال میگیرن ولی وقت ازدواج نهایت اندک کمکی بکنن تو مسیر ازدواجش 

ولی از سمت خانواده شوهرم 

واااای ندیدم مثل این قوم 

هم توی مجردی هوای بچه هاشون دارن هم وقت ازدواج همه حوره همه جوره جورشو میکشن یعنی از بچه گی اون بچه بکر میکنن برای ایندشو پس انداز خوب 

شوهر من و برادراش ازدواج که کردیم کل خرج عروسی کل خرج طلا پدرشوهرم داد و یه خونه هم به هر بچه بچه ها فقط خودشون ماشین خریدن توی مجردی که از همون موقع ها سر کار میرفتن چند وقت بعد ازدواج هم به هر کدوم ۲۰۰۰ متر زمین باغی داد که بعضی ها فروختن خرج زندگی کردن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بفرمایید پس این همه طلاق تو جامعه چیه؟؟من واقع گرام نه منفی گرا اگر ازدواج خوبه این همه آمار طلاق که ...

خو ببین عزیز دقت کرده باشی گفتم ازدواج بَدش زهر کشندس اما آمار رضایت از ازدواج هم کم نیست!

خیلیا هم دارن زندگی میکنن

اونایی که طلاق گرفتن آدم اهل همدیگه نبودن و بلد نبودن زندگی مشترک رو چجوری بسازن!

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻