2777
2789
عنوان

خوش به حال اونا که قبل سال نود و هشت ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 50 پست
خو ببین عزیز دقت کرده باشی گفتم ازدواج بَدش زهر کشندس اما آمار رضایت از ازدواج هم کم نیست!خیلیا هم د ...

امار رو چک کنید من خودم مرکز مشاوره کار میکنم آمار طلاق از ازدواج خیلی بالاتره خصوصا دو سه ساله اخیر و به شهرتون هم خیلی ربط داره 

بخدا زن نگیری ی درد داری زن بگیری بازم درد داری موندم جیکار کنیم با این وضعیتتت.....

هیچ ذوق و امیدی نداریمممم تو زندگیییی مسری ک تمام ارزوهاش حسرت شد 

ایلام خاکمه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید پس این همه طلاق تو جامعه چیه؟؟من واقع گرام نه منفی گرا اگر ازدواج خوبه این همه آمار طلاق که ...

بعدشم من حرفی از فامیل و اقوام زدم؟! گفتم اینقدر بدبینی نسبت به ازدواج فقط خودتو اذیت می‌کنه! عین یه کِرم که وجودتو میخوره! زندگی چه متاهل باشی چه مجرد بلاخره سخته زندگی خودش پر از بالا پایین متاهل باشی یه درد مجرد باشی یه درد فقط مهم اینکه تو هر وضعیتی هستیم اون وضعیت رو بهتره یا قبول کنیم و پذیرش یا دست بکشیم یا تلاش کنیم بهترش کنیم!

که بنظرم پذیرش خیلی بهتره 

یعنی الآن من متاهلم و قبل اینکه بله بگم و امضا بزنم میدونستم زندگی فقط یه شب لباس تور بپوشی و برقصی نیست شادی داره غم داره مسئولیت داره ...من اینا رو قبول کردم و این باعث میشه با نگاهی مثبت به زندگیم نگاه کنم! بجا اینکه بگم وای پشیمونم فلانم بلانم دیدگاهمو نسبت بهش عوض کردم و از اون روز به بعد زندگیم خیلی بهتر شده؛

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

امار رو چک کنید من خودم مرکز مشاوره کار میکنم آمار طلاق از ازدواج خیلی بالاتره خصوصا دو سه ساله اخیر ...

می‌گم دیگه چرا اینقدر بدبین شدی! حق هم داری! آره خبر دارم اگه ۱۰۰ تا ازدواج امروز ثبت بشه همون روز ۱۵۰ تا طلاق ثبت میشه اما این به این معنی نیست که ازدواج واقعا بده! خیلیام هستن راضین!

ولی چون کمتر کسی به زبون میاره من خوشبختم دیده نمیشن اینجور رضایتا

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

واقعا درست میگی من از سمت خونواده خودم برای اینده پسرو دخترشون فکر و برنامه ریزی ندارن همه تلاششون ف ...

خب همینکه خرج عروسیتو و طلاا و مراسم رو داده پدرشوهرت باغ داده و‌حمایت کرده شماره ۳۰ سال انداخته جلو.

چقد شما باید زحمت میکشیدید پس انداز میکردید که عروسی بگیرید با جهیزیه؟یااصلا میتونستید باغ بخرید؟؟نه.

ولی پدرشوهرمن تو مجردی شوهرم تاتوووونسته شوهرمو تیغ زده هرچی کارکرده این دودش کرده رفته هوا.

جهیزیه که نخرید شوهرم طفلی خودش کارمیکرد میخرید.برای عروسیمونم پدرشوهرم مثل مهمونا اومد رقصید رفت.حتی کتو شلوار تنش.شاباشی که داد به مهمونا ازجیب شوهرم بود...بااینکاراش مارو ۳۰ سال عقب انداخت.

هرچی میدوییم هرچی دستو پا میزنیم انگار نه انگار....بعد هرجا میشینه میگه بچهای من هیچی نشدن بچهای مردمو ببین....