2777
2789
عنوان

شوهرم دست روم بلند میکنه

252 بازدید | 28 پست

هر وقت دعوامون میشه میزنه بعدش گوشیمو میبره میره 

گاهی درو قفل میکنه میره 

کلا میره چن ساعت نمیاد منم بی گوشی میمونم 

بعدش میاد از دلم درمیاره .توجیح میکنه کاراشو 

دیشب دعوامون شد باز کارشو تکرار کرد 

دیگه باهاش حرف نمیزنم 

دلم صاف نمیشه باهاش 

نمیدونم چکار کنم .ب کی بگم 

چجوری. دقیقا شرایط منو داری در خونرو قفل میکنه؟ 

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

چند وقته ازدواج کردین

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعوامون میشع قفل میکنه میره گوشیمم میبره تا هر وقت خودش بیاد توهم اینجوریه؟؟

دقیقا برای منم اینجوریه با بچه کوچیک در روم قفل میمونه همبشه اگه اتفاقی بیوفته من باید برم بیرون چی

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

تو چکار میکنی؟

نمیشه گوشیتو ندی؟بگو گوشی میبری که چی بشه..

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تو چکار میکنی؟

دیگه کاری از دستم بر نمیاد حتی چنبارم الکی گفته باش باش قفل نمیکنم دوبار دوساعت بعدش رفته بیرون صدا کلید اومده میخواد حرص منو در بیاره تو خانواده ماام طلاقو خیلی بد میدونن اصلا نمیشه جدا شم اونم با ی بچه

دیگه کاری از دستم بر نمیاد حتی چنبارم الکی گفته باش باش قفل نمیکنم دوبار دوساعت بعدش رفته بیرون صدا ...

چن ساله ازدواج کردی 

چرا بچه داری شدی باهاش 

منم میترسم اسم طلاق بیارم .میدونمم طلاق نمیده