2777
2789
عنوان

خوش به حال اونا که قبل سال نود و هشت ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی درد و اشتباه بزرگیه

بعضی وقت ها خدا برات نمیخواد

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
کدوم شهرین؟عجیبه

عجیب نیست مَردم قسط و قرض می‌کنن میگیرن یه سریا هم درآمد زیادی‌ دارن گرونی و تورم خیلیا رو پولدار کرد اتفاقا...

بعدشم دیگه چاره ای نیست ازدواج نکنن چیکار کنن؟

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

فکر میکنی ما سختیا در پیش داریم

سلام عزیزم اینجوریم که فکرمیکنی نیست.

من سال ۹۳ عقد کردم ۹۵ عروسی کردیم.

نه ماشین داشت نه خونه نه سرمایه...ینی پشتوانه مالی از طرف پدرومادر صفر.

چندساله داریم باهم‌تلاش میکنیم بلکه بشه بخریم.

الانم ماشین نداریم.خونه نداریم مستاجریم ....

ربطی به سال ازدواج نداره بنظرم.ربط اصلی برمیگرده به حمایت مالی پدرومادر که از مجردی بفکر پسرشون باشن بفکر یه پس‌انداز اساسی که پس فردا ازدواج کرد چیزی داشته باشه دست خالی نره خونه مردم خاستگاری دخترشون....پدرومادر خوب نعمته که بفکر بچش باشه همه جوره...

همه شبیه هم نیستن خیلیا واسه زندگی مشترک ساخته نشدن

خیلیا نه بعضیا!

درسته بعضیا با ازدواج سازگاری ندارن اما تنهایی وقتی سنت بالا میره می‌تونه خیلی‌ وحشتناک باشه آدم همیشه جوون نیست همیشه ۲۵ ساله نیست همیشه خانواده بالا سر نیست 

آدما از لحاظ روحی به پیوند و رابطه با بقیه نیاز دارن مخصوصا جنس مخالف 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

پسرای اطراف ما پول دارن درآمدهم دارن ولی زن نمیگیرن چون همه مدل با همه جور تنوعی بدون هیچ تعهدی دم دستشونه   منم بودم زیر بار تعهد نمیرفتم 🫠  تازه میتونن چندسال یبار تغییر بدن 

God , I love you❤️