2777
2789

تازه میگن باید کتاب قبلیت مرور کنی و بعدش آزمونی کار کنی

سطحم متوسطه خیلی سبز پینوکیو میخونم ازش راضیم سطحم رو بهتر کرده پاسخنامه اش رو می خونم زمان میبره ولی مفیده

فقط اینکه زیاد شنیدم میگن آی کیو هم بعد از خیلی سبز بخونین میترسم نرسم.

نظرتون؟؟؟ لطفا بگین آبجیای من

La

ببین عزیزم اولویت با همین خیلی سبزه که داری میخونی و پاسخنامش رو هم دقیق میخونی. آی‌کیو رو بهتره وقتی یه فصل یا مبحث رو کامل از خیلی سبز خوندی و مرور کردی شروع کنی نه همزمان. اینطوری هم میتونی سرعت و دقتت رو بالا ببری و هم وقتت هدر نمیره.هر مرحله که مسلط شدی برو سراغ آی‌کیو.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم پینوکیو داشتم هم آی‌کیو. به نظر خودم آی کیو برای دروس دوازدهم و گیاهی‌یا بهتر بود، پینوکیو هم قسمت انسانی و جانوری

ولی، هنوز اول راهی. پینوکیو رو اول کار کن‌ وقتی دیدی به تسلط رسیدی روی یه مبحث برو سراغ آی کیو

آزمون هم مثلا تو میری قلمچی جمعه آزمون داری، قبلش پنجشنبه ماز رو بررسی میکنی و روز چهارشنبه مشابه پارسال خود قلمچی

کتابای آزمونی هم میمونن برای دوران عید

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

هم پینوکیو داشتم هم آی‌کیو. به نظر خودم آی کیو برای دروس دوازدهم و گیاهی‌یا بهتر بود، پینوکیو هم قسم ...

آزمون رو میخوام از مهر هر هفته یه آزمون آخر هفته بزنم. یه آزمون ماز امسال و هفته بعد آزمون ماز پارسال بزنم. نظرت چطوره؟

La

ببین عزیزم اولویت با همین خیلی سبزه که داری میخونی و پاسخنامش رو هم دقیق میخونی. آی‌کیو رو بهتره وقت ...

آزمون رو میخوام از مهر هر هفته یه آزمون آخر هفته بزنم. یه آزمون ماز امسال و هفته بعد آزمون ماز پارسال بزنم. نظرت چطوره؟

La

زیست باید توبرنامه هرروزت باشهخیلی سبزو که تموم کردی ایکیو روشروع کن

La

آزمون رو میخوام از مهر هر هفته یه آزمون آخر هفته بزنم. یه آزمون ماز امسال و هفته بعد آزمون ماز پارسا ...

خوبه فقط تحلیل بعد از هر آزمون حتما انجام بده میتونی به جای اینکه اون هفته آزمون ماز پارسالو بزنی قلم چی کار کنی

"👩🏻‍⚕️📚☕"