2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم اونم ناراحت شد انگار

میفهمم‌چی میگی عزیزم‌منم مثل توبودم واسم چیزی میخریدتاپای  جون ازش مراقبت میکردم... اسه اینکه خودموتوجیح میکردم خیال میکردم گم شده یواش یواش بی خیالش میشدم...

توهم میخای این کلکوبزن به خودت😉😐 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خیلی دلم شکست 

اهمیت نده. من یه سینی داشتم از مادر خدا بیامرزم. افتاد شکست ولی بازم مثل شما ناراحت نشدم. گفتم  لابد حکمتی توش بوده که این جلو چشمم نباشه هی غصه  بخورم.

بچه هم بودم یه شلوار به زور و گریه برام خریدن.  روز اول لک کامل شد و دیگه نشد بپوشم.‌این اتفاق ها تمرین مقاومت و رهایی از مال دنیاست

میفهمم‌چی میگی عزیزم‌منم مثل توبودم واسم چیزی میخریدتاپای  جون ازش مراقبت میکردم... اسه اینکه خ ...

آره . بس که هر جا رفتم گفتن از کجا خریدی چه قشنگه ... اه . اصن انقد عصبی شدم از سالن زدم بیرون کلیپسمم جا گزاشتم خداحافظیم نکردم درست حسابی

آره . بس که هر جا رفتم گفتن از کجا خریدی چه قشنگه ... اه . اصن انقد عصبی شدم از سالن زدم بیرون کلیپس ...

عزیزم...😐😐

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

آره . بس که هر جا رفتم گفتن از کجا خریدی چه قشنگه ... اه . اصن انقد عصبی شدم از سالن زدم بیرون کلیپس ...

خب بپرس از کجا خریده برو عین اونو بخر

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت