2777
2789

سیف قرمز رنگ رو امتحان کن شاید بره 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه چرا؟؟؟

نمیفهمم.

کفش کلارکس از انگلیس برام اوردن دو جفت.

۲۰۰ پوند هم پول دادم. پوندی پنج و خورده ای. چمدون رو تو فرودگاه یا اشتباه برداشتن یا دزدیدن! کفشای منم رفت. ولی ضرر به بچه م نرسه و عزیزام. حوصله داری والا

موهاتو رنگ كردي خيس شد وقتي خشك شد رنگش عوض شد  بعد شلوارت لك شد باور كن سردر نميارم

تو ا ن سرشور بی صاخاب شده دولا شدم موهامو شست دختره . وقتی وایسادم دیدم شلوارم یه جاهاییش خیس شده. وقتی خشک شده لک شده

عشقم واسم خریده بود خیلی قشنگه اخه

اهاااااازا ن بابت....

عیب نداره راهش اینه 

یکی دیگه واست بخره..

بهش بگوووو.

گریه نداره که...😏

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

تو ا ن سرشور بی صاخاب شده دولا شدم موهامو شست دختره . وقتی وایسادم دیدم شلوارم یه جاهاییش خیس شده. و ...

اها ازون جهت 

خب ميتوني عكس شلوارتو بدي من راهنماييت كنم 

NObody dies a virgin , life fucks us all