2777
2789

من یه سفر کوتاه به تهران دارم تنهایی🤦🤦🤦

همسرم که کار داره نمیتونه همراهیم کنه میگه خودت برو 

پدر و مادرمم کار دارن میگن خودت برو 

اما من میترسم چون میرم یجا غریب .و هیچ آشنایی ندارم

مجبورم تا مقصد اسنپ بگیرم 

یکم برام چیزایی که باید رعایت کنمو بگید؟

پوشش چی مهمه تو این خفت گیریا اینا 

اگ اره ک چادر سر کنم  فوقش چمدون نمیبرم که بپیچه به دست و پام 

من شوهرم رفته بود تهران اسنپ گرفته بود

یارو دستشوییش گرفته بود

رفت پارک کرده 

کشیده پایین تو جو دستشویی کرده

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران نیستم

ولی جاهایی که خلوتن تنها نرو

مغازه‌ای که آقا تنهاس یا خانوم تنها و از بیرون مشخص نیست نرو

گوشی‌تو بزار تو کیفت، کیفت رو هم اونطوری بندار که میفته دور کمر

با ماشینای غریبه هم نرو

از کسی چیزی نگیر نخور

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

تهران نیستمولی جاهایی که خلوتن تنها نرومغازه‌ای که آقا تنهاس یا خانوم تنها و از بیرون مشخص نیست نروگ ...

اصلا پشیمون شدم از تنهایی رفتن ولی دیگ بلیط گرفتم مجبورم 

🤦🤦🤦 کیف کمری دارم 

اصلا پشیمون شدم از تنهایی رفتن ولی دیگ بلیط گرفتم مجبورم 🤦🤦🤦 کیف کمری دارم

سخت نگیر چیزی نمیشه

فقط مواظب خودت باش. برو جاهای خوبش و کیف‌شو ببر😍

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

این همه آدم دارن اینجا زندگی میکنن 

این چه فکراییه 

هیچی نمیشه

من همش دارم تنهایی میرم این ور اون ور

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من خیلی ادم استرسیم همیشه خودمو دق میدم دست خودمم نیس

هر چی بیشتر فکرش کنی بیشتر استرس میگیری

به جاش به این فکر کن میری بیرون میری بازار میری خوش میگذرونی

این همه آدم دارن اینجا زندگی میکنن این چه فکراییه هیچی نمیشهمن همش دارم تنهایی میرم این ور اون ور

دوستم میگفت واااااییی میخوای بری تهران اونم تنهاااااایی عجب دل و جرئتی داری  دیگه فشار من افتاد با این حرفش

دوستم میگفت واااااییی میخوای بری تهران اونم تنهاااااایی عجب دل و جرئتی داری دیگه فشار من افتاد با ا ...

مگه چند سالته 

نه بابا این طوریام نیست 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دوستم میگفت واااااییی میخوای بری تهران اونم تنهاااااایی عجب دل و جرئتی داری دیگه فشار من افتاد با ا ...

فکر نکن برای اینکه حالت بخواد عوض بشه اینو میگم، واقعیته

دختردایی من از سن ۲۰ سالگی تهران داره زندگی میکنه. خونه‌شون یکی از شهرای خوزستانه ولی اونجا داره برای خلبانی درس میخونه

اون یکی خواهرشم پرستاره مجرده انتقالی گرفته رفته پیشش با همن

هیچ اتفاقی خدا رو شکر تا الان براشون نیفتاده

مواظب خودت باش به هیچیم فکر نکن

هیچی نمیشه به امید خدا🤍