2777
2789
عنوان

گند زدم پارتنرم گوشیش رو خاموش کرده از دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 86 پست
شکرخدا تو این چند روز خونه مادرش نرفته بود وگرنه تا الان حسابی پرش میکرد ولی راست میگی تقصیر من بود ...

خونه خودش بوده ؟ آفرت جان اسمتم نمیدونم ولی ببین یکی دوروز دگ حتما به یه کافه یا رستوران دعوتش کن و تو یه محیط اروم بدون قضاوت و منطقی و بالحن و انرژی زنانه و مهربون کامل براش توضیح بده و شفاف سازی کن نزار فکر کنه درمورد اشتباه میکرده 

عذرخواهی و توضیح نشونه ی ضعف نیس بلوغ فکری و روانی ادمو میرسونه و بهش نشون میده دختر منطقی هستی و بازم میتونه روت حساب باز کنه نزار فکر کنه مثل بقیه دخترایی و چیزی تو چنته نداری فکر نکنه پوچ و توخالی هستی و تمام هنرت ظاهرته با حرفات مثل موم نرمش کن و اب رو اتیشش بریز عزییم

لطفا دگم ازروعصبانیت هر حرفی نزن 

خونه خودش بوده ؟ آفرت جان اسمتم نمیدونم ولی ببین یکی دوروز دگ حتما به یه کافه یا رستوران دعوتش کن و ...

نه خونه دوستاش بود والا حرف زدیم عزیزم ولی اونم کوتاه نمیاد سرد رفتار میکنه میگه هر وقت جدی شدیم مثل سابق میشم قراره تو چند روز آینده عقد کنیم ولی خانوادمم مخالفن اینسری اما دیگه مهم نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خونه دوستاش بود والا حرف زدیم عزیزم ولی اونم کوتاه نمیاد سرد رفتار میکنه میگه هر وقت جدی شدیم مثل ...

خانوادت چرا  مخالفن دیگه ؟

بهش بگو اگ جدی نبودیم اینهمه تلاش میکددم برای دلجویی ؟

خونه ی رفیقاشم خوب نیس بنظرم پسراهم همدیگه رو پر میکنن و یاد میدن بهم دیگه

نه خونه دوستاش بود والا حرف زدیم عزیزم ولی اونم کوتاه نمیاد سرد رفتار میکنه میگه هر وقت جدی شدیم مثل ...

ولی بنظرم بخاطر دعوا ام در ست نیس سریع و عجله ای عقد کنید اول سنگاتونو وا بکنید قشنگ بعد ایشالا عقد کنید کامل حرفاتونو بزنید از هم قول بگیرید ....