2777
2789

یه سال نیمه در ارتباطیم میگه خسته شدم چند روزیه همش بحث داریم میگه تا کی باید دوست بمونیم خواستگاری اومده ولی بهم خورده چون مادرش راضی نیست پدرش راضیه خانواده منم راضین چون خودش پسر خوبیه شرایطش خیلی خوبه خیلیم تلاش کرده مادرش راضی بشه ولی نمیشه حالا میگه خسته شدم چرا باید منتظر بمونم شاید تا صدسال آینده راضی نشد چرا باید بقیه تصمیم بگیرین واسه ازدواجمون میگه بیا عقد کنیم بریم سرخونه زندگیمون بلاتکلیف موندیم که بقیه راضی بشن دیشب باز اینارو گفت منم گفتم نه همش اصرار کرد که دلیلت چیه تو چرا ساز مخالف میزنی دلت نمیخواد منم عصبی شدم گفتم شاید بهت اعتماد ندارم و میخوام بیشتر بشناسمت شاید اصلا نظرم عوض شد(اصلا اینجور نیس عصبی بودم یه چی گفتم گاهی یکم میترسم چون ازدواج دوممه)اونم گفت پس این همه وقت مامانم بهونه بودمنو سرگرمی فرض کردی که شاید انتخابم کنی شاید نه بعدشم قطع کرد گوشیش تا الان خاموشه چجوری جمع کنم این گندی که زدمو چیکار کنم فردا برم محل کارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حرف بدی زدی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بخادت زنگ میزنه

خدایی اینا چی هست میگید

عجبا

بخادت زنگ میزنه تو هم باز بهش اینجوری بگو

تو همه بلا سرش بیار اون اگ بخوادت میمونه

چرا فک میکنید ضد گلوگن

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

خدایی اینا چی هست میگیدعجبابخادت زنگ میزنه تو هم باز بهش اینجوری بگوتو همه بلا سرش بیار اون اگ بخواد ...

چون کسی کسی رو بخاد دنبارو بهم میریزه تا بهش برسه چون عشقه

هیچ وقتم کسی که عاشقه خسته نمیشه

نه پس توقع داری دختره بره پسره هم بگه خاهشا تنهام بزار برو بیرون؟؟؟؟  کوچیک شه نه اینارو میخایین؟ 

کسی دلش تنگ گوشی خاموش نمیشه

اره میدونم😭اخه چند شبه همش بحث این بود عصبی شدم

هیی

باید بزاری آروم بشه بعد برو پیشش و بهش بگو من کاملا بهت اعتماد دارم فقط اونجا خیلی عصبی بودم

خدایی اینا چی هست میگیدعجبابخادت زنگ میزنه تو هم باز بهش اینجوری بگوتو همه بلا سرش بیار اون اگ بخواد ...

اشتباه کردم😔تا حالا سابقه نداشته اینجوری گوشی خاموش کنه و پیداش نشه 

چون کسی کسی رو بخاد دنبارو بهم میریزه تا بهش برسه چون عشقههیچ وقتم کسی که عاشقه خسته نمیشهنه پس توقع ...

رپانشناسی احیانا

اره درسته پسری که دوست داشته باشه دنیارو بهم میریزه و رو همه وامیسته و میجنگه ولی زمانی که تو کنارش باشی نه مقابلش

به شرطی که تو همراهش باشیو نرینی بهش نه اینکه برینی به طرف بعدشن بگی اگ بخوادم میمونه

افکارت مث بچه هاس

بخادت زنگ میزنه

خدایی چی داری میگی

چرا داری میپیچونی قضیه رو اخه

دختره کلا رید به پسره. وقتی کسی رو میخوای اونم ۱سال و نیم نباید اینجوری باهاش حرف بزنی که 

صد در صد که هیچ هزار درصد تقصیر اسی هستش