2777
2789
عنوان

گند زدم پارتنرم گوشیش رو خاموش کرده از دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 86 پست
عصبی بودم چون چند روزه همش بحث داشتیم😔

برو از دلش زودتر دربیار تا مامانش ننشسته زیر پاش پرش کنه بگه دیدی حق با من دیدی درست گفتم 

برو درستش کن این آدم مشخص دوست داره خواستگاری اومده و تو روی مامانش وایساده

منتظر نشین تا مامانش راضی شه 

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

بخادت زنگ میزنه

می‌خواسته که اومده خواستگاری .می‌خواسته که جلوی مامانش وایساده .میخاد که هر روز به این میگه کی ازدواج کنیم . اینا نشون دوست داشتنه نمی‌دونستی بدون .چرا اگه پسر جل و هیچی نداری بود و موقعیت خانم سرتر بود می‌گفتیم ب خاطر موقعیت میخاد ازدواج کنه .ولی پسری ک شرایطش خوبه و خواستگاریه  ی خانمی ک جدا شده می‌ره قطعا دوسش داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای اسی تاپیکاتو خوندم خیلی دوستت داره عاشقته بخاطرت داره میجنگه

چرا اینجوری ناراحتش کردی

از خدا بخواااه دیگ واسه سرگرمی نمیخوادت...تو این یکسال ونیم اگر بد بود خودشو نشون میداد

پیام و اینا بفرست براش ..روشن کرد بره براش پیاما و معذرت خواهی کن

عزیزم سلام خوبی ؟ پس چیشد اینجوری شد ؟؟؟؟

من دوست دارم بخاطر همین واقعیتو میگم

حقییت اینه ک خواهر تو مقصری و حتما باید کامل از دلش دربیاری

لطفا حواست جمع باشه تو دعوا هرچیزی نگو حرمتا بره دگ درست شدنی نیس 

حالا ک روتون بازشده حداقل کااااامل ازترسات با زبون نرم و خوش و احترام بهش بگو یه طوریکه نگرانیتو بفهمه و تلاش کنه برطرف کنه ن اینکه جوری بگی ناراحت شه یا لج کنه

الان تو بااین کارت اب تو اسیاب مادرش ریختی الان میگه حق با مادرش بوده یکار نکن اعتمادش بره

عزیزم سلام خوبی ؟ پس چیشد اینجوری شد ؟؟؟؟من دوست دارم بخاطر همین واقعیتو میگمحقییت اینه ک خواهر تو م ...

شکرخدا تو این چند روز خونه مادرش نرفته بود وگرنه تا الان حسابی پرش میکرد ولی راست میگی تقصیر من بود بد حرف زدم اونم الان کوتاه نمیاد دیگه میگه هیچ جوره به دوستی ادامه نمیدم منم گفتم باشه ولی موقت فعلا اونم یکم اخم تخم کرد ولی آخرش گفت باشه درکت میکنم که میترسی ولی الانم خانواده خودم میگم نه موقت چی عقد دائم از اینور اینا رفتن تو قیافه