2777
2789
عنوان

گند زدم پارتنرم گوشیش رو خاموش کرده از دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 86 پست
اشتباه کردم😔تا حالا سابقه نداشته اینجوری گوشی خاموش کنه و پیداش نشه

برو پیشش

برو حتما برو

اون غرور داره هیچوقت با غرورشون شوخی نکن

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

خدایی چی داری میگیچرا داری میپیچونی قضیه رو اخهدختره کلا رید به پسره. وقتی کسی رو میخوای اونم ۱سال و ...

میگم که با همین نظرات ریدن به جامعه و رابطه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رپانشناسی احیانااره درسته پسری که دوست داشته باشه دنیارو بهم میریزه و رو همه وامیسته و میجنگه ولی زم ...

حقیقته

بگین به طرف بره بره بهش توهین شه 

کسی بخادت خسته نمیشه

کسی بخادت خاموش نمیکنه نگرانت کنه

هیچ وقت کسی بخادت ازییتت نمیکنه 

حقیقتهبگین به طرف بره بره بهش توهین شه کسی بخادت خسته نمیشهکسی بخادت خاموش نمیکنه نگرانت کنههیچ وقت ...

با این طرز فکرت هزاران نفر ولت میکنن

هر جور راحتی

مث اینه بگی من میرینم بهت اذیتت میکنن اگ منو بخوای باید بمونی

نه عزیزم مغزشو ارامششو از تو کوچه پیدا نکرده بده دست روانیایی مث تو

مردا دنبال ارامشن

آرامشش باش

نه اینکه بکی میخوادم میمونه پس😑

با طرز فکرت ارزوی خوشبختی دارم واست 

دیر میفهمی ولی مطمئنم به حرفم میرسی

صبح میرم حتما استرس گرفتم نتونم جمع کنم استاد گند زدنم

نه نگران نباش

ایشا...  درست میشه

خدایی چی داری میگیچرا داری میپیچونی قضیه رو اخهدختره کلا رید به پسره. وقتی کسی رو میخوای اونم ۱سال و ...

بچه ها خودم میدونم مقصرم کارم بد بوده راهنمایی کنین چجوری اوضارو درست کنم😭

ااوک برین بگین بره التماس پسره رو کنه

کسی که اشتباه کنه باید التماس کنه دخترو پسرم نداره

بچه ها خودم میدونم مقصرم کارم بد بوده راهنمایی کنین چجوری اوضارو درست کنم😭

درست میشه صبر کن آروم بشه فقط

با این طرز فکرت هزاران نفر ولت میکننهر جور راحتیمث اینه بگی من میرینم بهت اذیتت میکنن اگ منو بخوای ب ...

هرجور راحتی🙏

من قبل تر ها فهمیدم نباید دنبال کسی باشم

شما میخای دنبالش باش برینه بهت

و قطعا میدونم اون پسر این دختر رو نمیخاد

حسم از همه چی قوی تره و همینو حس میکنم🌹

موفق باشید