2777
2789
عنوان

گند زدم پارتنرم گوشیش رو خاموش کرده از دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 86 پست
هرجور راحتی🙏من قبل تر ها فهمیدم نباید دنبال کسی باشمشما میخای دنبالش باش برینه بهتو قطعا میدونم اون ...

تو هم موفق باش با طرز فکرت

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی به نظرم برو از دلش در بیار خیلی بد باهاش حرف زدی دلش شکست حس اینووداره که بازیش دادی

چی بگم بهش میترسم باورش نشه از رو عصبانیت بود تا حالا سابقه همچین کاری نداشته که گوشی خاموش کنه

بچه ها خودم میدونم مقصرم کارم بد بوده راهنمایی کنین چجوری اوضارو درست کنم😭

عزیزم اصلا استرس نداشته باش 

یه دسته گل یا باکس گل بگیر یا هر چیز دیگه که دوسش داره

برو بگو روم فشار بود عصبی بودم.منم از اینکه بدون تو دارم میگذرونم خسته شدم.منم دلم میخواد تو خونه خودمون کنار هم‌باشیم بدون هیچ ترس و استرسی

بهش بگو که دوسش داری و میخوایش.

اگه خانواده تو و پدرش راضی هستن یه بار دیگه بیان خاستگاری 

اوک بکنه 🙏موفق بشه

من نمیدونم چه تجربه ی تلخی پشت این نظراتته 

ولی باور کن همه اینطور نیستم من خودم ازدواج کردمو و عقدم

همه مث هم نیست باور کن

خودتو درست من و دید بهتری داشته باش

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

من نمیدونم چه تجربه ی تلخی پشت این نظراتته ولی باور کن همه اینطور نیستم من خودم ازدواج کردمو و عقدمه ...

درکل پسری بخادت گوشیش رو خاموش نمیکنه

حالا هرچی میخای فکر کن

چون پسره دوستش نداره

وا بچه ای مگه .پسر خوب با شرایط خوب گیرت اومده که اینقدر دوست داره بعد منتظر ننش هستی ؟ ننش میخاد یکی دیگر و بهش بده چون تو مطلقه هستی لابد .تو اینقد ساده ای بجا اینکه پسر رو بقاپی تازه باهاش اینجوری حرف میزنی ؟؟؟  پاشو برو ببینش بگو عصبی بودم میخام پریود شم .بگو اعتماد کامل دارم بهت دوست هم دارم ولی دلم نمی‌خواست ناراحت بشینی سر سفره عقد ک مادرت ناراضیه ولی حالا که خودت میگی اشکال ندارد من راضیم .بعدشم به جهنم ننش نیاد  .

موفقم تو. نگران خودت باشکه دختر رو کوچیک میکنی مقابل پسز

چی بگم این بی اعتمادی تا عمق وجودت رفته کاملا معلومه

من زندگیه خودمو و دارم و خیلی وقته که همینه عقایدم هیچ مشکلیم ندارمو و همسرم هر روز بیشتر از قبل دوستم داره

و منو با دنیا هم عوض نمیکنه من نمیگم دختر باید خار و کوچیک یاشه من میگم هر کی کار بدیکرد باید عذر خواهی کنه حتی اگ به التماس بکشه