یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱۸ سال اول زندگیم رو شمال زندگی کردم. بعد که اومدم تهران و کرج متوجه شدم غیرشمالیها یه دید کلی دارن مثلا از اون ور از آستارا تا گرگان از این ور تا چالوس براشون شماله که خب این جغرافیا خیلی بزرگه شما باید اول بین سه استان گیلان، مازندارن و گلستان انتخاب کنی بعد ببینی چه شهری مدنظرت هست و با توجه به توقعات و امکاناتی که میخوای مرکز استان یا یه شهر کوچیک اطرافش رو انتخاب کنی
چند تا آشنا ها گلستان هستن و خیلی راضین ولی برای ما نسبت به شهرخودمون دوره مابین مازندران و گیلان مو ...
روی دستت که نمیمونه چون بالاخره منطقه توریستی هست با این وضعیت آب هم که احتمالا مهاجرت به شمال بیشتر هم میشه. فقط چیزی که من متوجه شدم بهتره خونهای بخری که سال ساختش کمتر باشه یعنی نوتر باشه. قبل خرید هم حتما برو شهرداری یه استعلام بگیر. جایی که آشنا داشته باشی هم بذار توی اولویت
جدی ؟؟ولی این مدت دیوار رو گشتیم قیمت های نجومی پیشنهاد دادن
نه سعی کنید برید همون جاها از املاک و این جاها توی دیوار خیلی معذرت میخام میخان بکنن توی پاچه مردم
البته نه اینکه نباشه ها بالاخره متراژ بزرگ و ساخت خوب و تمیز و با امکانات فراوان و جای خوب بالاخره گرونه ولی خب به نسبت شهرهای بزرگ خیلییی ارزون تره و میشه با ۳ تومن هم یه چیز خوب و تر تمیز و مناسب زندگی خرید
🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»