2777
2789
عنوان

خرید خانه تو شمال ایران

129 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیز 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

میخوایم خونه رو بفروشیم به شمال نقل مکان کنیم 

به نظر شما کجای شمال مناسبه که اگه یه زمانی از اونجا خسته شدیم برای برگشت ضرر نکنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸ سال اول زندگیم رو شمال زندگی کردم. بعد که اومدم تهران و کرج متوجه شدم غیرشمالی‌ها یه دید کلی دارن مثلا از اون ور از آستارا تا گرگان از این ور تا چالوس براشون شماله که خب این جغرافیا خیلی بزرگه شما باید اول بین سه استان گیلان، مازندارن و گلستان انتخاب کنی بعد ببینی چه شهری مدنظرت هست و با توجه به توقعات و امکاناتی که می‌خوای مرکز استان یا یه شهر کوچیک اطرافش رو انتخاب کنی

از چه نظر بهتره ؟

والا اگه بگم خورده میشم

طبق تجربیات و نظرات فامیل و دوستانی که توی شهرهای شمالی زندگی می‌کردن بیشتر توصیشون گیلان بوده

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من ۱۸ سال اول زندگیم رو شمال زندگی کردم. بعد که اومدم تهران و کرج متوجه شدم غیرشمالی‌ها یه دید کلی د ...

چند تا آشنا ها گلستان هستن و خیلی راضین 

ولی برای ما نسبت به شهرخودمون دوره 

مابین مازندران و گیلان موندیم 

باز تو مازندران آشنا داریم اونا هم یه چند جایی معرفی کردن 

ولی میخوام بدونم اگه بخوام یه زمانی خونه رو بفروشم اونجا رو دستم نمونه 

والا اگه بگم خورده میشم طبق تجربیات و نظرات فامیل و دوستانی که توی شهرهای شمالی زندگی می‌کردن بیشتر ...

قیمت خونه ها اونجا چطوره 

مثلا یه خونه ۶میلیاردی رو کجای گیلان میتونی پیدا کنی ؟

قیمت خونه ها اونجا چطوره مثلا یه خونه ۶میلیاردی رو کجای گیلان میتونی پیدا کنی ؟

قیمت خونه در این حد هم گرون نیست میتونی با ۲ یا ۳ تومن هم خونه خوب بخری 

ولی با ۶ یه چیز خیلی عالی و محشری میتونی بخری 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

همش بارون، نژاد پرست نیست مثه یه جا مخصوص دیگه که بعضی ها میدونن کجاست ولی خب جالب نیست کار همسرتون ...

من به همسرم گفتم خونه اینجا رو بفروشیم 

یه خونه اونجا بگیریم 

ایام عید و تابستون و مناسبت ها بریم شمال 

تا بازنشستگی که خیلی نمونده

چند تا آشنا ها گلستان هستن و خیلی راضین ولی برای ما نسبت به شهرخودمون دوره مابین مازندران و گیلان مو ...

روی دستت که نمی‌مونه چون بالاخره منطقه توریستی هست با این وضعیت آب هم که احتمالا مهاجرت به شمال بیشتر هم میشه. فقط چیزی که من متوجه شدم بهتره خونه‌ای بخری که سال ساختش کمتر باشه یعنی نوتر باشه‌. قبل خرید هم حتما برو شهرداری یه استعلام بگیر. جایی که آشنا داشته باشی هم بذار توی اولویت

قیمت خونه در این حد هم گرون نیست میتونی با ۲ یا ۳ تومن هم خونه خوب بخری ولی با ۶ یه چیز خیلی عالی و ...

جدی ؟؟

ولی این مدت دیوار رو گشتیم قیمت های نجومی پیشنهاد دادن 

جدی ؟؟ولی این مدت دیوار رو گشتیم قیمت های نجومی پیشنهاد دادن

نه سعی کنید برید همون جاها از املاک و این جاها توی دیوار خیلی معذرت میخام میخان بکنن توی پاچه مردم 

البته نه اینکه نباشه ها بالاخره متراژ بزرگ و ساخت خوب و تمیز و با امکانات فراوان و جای خوب بالاخره گرونه ولی خب به نسبت شهرهای بزرگ خیلییی ارزون تره و میشه با ۳ تومن هم یه چیز خوب و تر تمیز و مناسب زندگی خرید