2777
2789
عنوان

خرید خانه تو شمال ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
شما شمال زندگی میکنید ؟؟

نه آبجی ولی چند تا از فامیل هامون زندگی میکنن 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار کنم از یه طرف واقعا از شهرم خسته شدم از یه طرف میترسم خونه زندگی رو حراج نکنم واسه هیچ

کدوم شهر زندگی می‌کنید؟

علت اصلی رفتن به شمال چیه درسته خوش آب و هواست ولی مشکلات زیادی هم داره 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نور و رویان چطور ؟؟

اونجارو‌ نمیدونم‌ ولی من خب سالی یک ماه میرم بابل واقعا بابل خوبه

محمود آباد هم خوبه ولی شرجیه

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.

غرب کشوریم مشکلاتش چیه ؟؟

خب شرایط کاری کلا کار کمتر هست 

هواش واقعا واسه مسافرت و عشق و حال خوبه ولی واسه زندگی خیلی سخته همش هوای شرجی (اینو باید تجربه کنی تا بفهمی)

اینکه مردمش زبونش با شما فرق داره و اینکه اونجا تنها میشی چون شما احتمالا زبان گیلکی یا زبان اونا رو درست نمی‌فهمی 

فرهنگ متفاوت دارن با ما و خیلی هم مثل جنوبیا خونگرم نیستن 

اگه دلیل خاصی نداره بنظرم یکم فکر کن آبجی