2777
2789
عنوان

بیاین بگین پیشنهادم چطوره

70 بازدید | 19 پست

کاش یه سایتی بود مثله همین نی نی سایت بعد هم پسرا بودن و هم دخترا کلا برای سوال پرسیدن بود و از هر دو جنسیت بود میتونستی سوال ها تو بپرسی نه اینکه فقط برای زنان باردار و خانوما باشه ( البته آقایون درخواست نمیدادن واقعا)

ددی سایت واسه مرداست 

نی نی سایت خانوما 

هنوز مختلط ساخته نشده

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ددی سایت واسه مرداست نی نی سایت خانوما هنوز مختلط ساخته نشده

منظور منم مختلط هست اتفاقا 

چون بعضی سوال ها که می‌پرسی در مورد جنس مخالف اونا هم جنسشون رو بهتر میشناسن بهتر میتونن جواب بدن اینطوری یجور کمکه

منظور منم مختلط هست اتفاقا چون بعضی سوال ها که می‌پرسی در مورد جنس مخالف اونا هم جنسشون رو بهتر میشن ...

خب پسرا میتونن بیان نی نی سایت بپرسن خانوما ددی سایت👍😂💔

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

مگه چیه الان پس اینطور خوبه توی سایتی که مختص به خانماست آقایون حضور دارن

اون نظمی که شما میخای اتفاق نمی افته 

مگه برنامه ای ساخته بشه که کلا پی وی نداشته باشه 

مربی باشگاه بدنسازی 

با وجود بعضی از مردها که بیمارجنسی هستند و میتونند راحت جولان بدن تو این سایت نه بهتره همچین سایتی ...

خوب فضا رو متشنج نمی‌کنیم سعی می‌کنیم سوال های جنسی نپرسیم ولی در کل اونا هم نباید در خواست بدن

بالاخره آدمای نادرست همه جا هستن کاریش نمیشه کرد

نادرست نه که اینجا طرف یا اعتمادبنفس نداره یا ترسوعه یا مشکل اعصاب و روان داره نمیشه ازش سوال پرسید یا بعضی ها میان تخلیه اطلاعاتت مبکنن تا نوبت تو میشه با اولین سوالت میگن نکنه تو پسرباشی . ... بعد لغو . این اخرنانردیه