2777
2789

کتاب 

دوره

کلاس یاهر موردی که باعث رشد شخصیتی وشغلی شما شد 

چی بوده؟؟؟

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه توکل به خدا

همیشه دعا میکنی اول برای دیگران طلب خیر و سعادتمندی کن در اخر برای خودت.من از این خیلی نتیجه دیدم

فوکوس کردم رو خودم و زندگی خودم

پادکست این نقطه از حسین ارا

مدیتیشن جرنالینگ

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

معاشرت، دوستی، هم‌نشینی، مشورت، وقت‌گذروندن با یه "آدم موفق و پولدار".

به‌جای این‌که با آدم‌هایی وقت بگذرونی که تو زندگی پیشرفتی ندارن، یا اگه موفق هستن، کمکی بهت نمیدن، با آدمی وقت بذار که توصیه‌های خوبی بهت میکنه. خودش آدم موفق و پولداریه، جزئیات زندگیش رو ببین و یاد بگیر.

ی پسر. 

برای ازدواج معرفی کرده بود دوستم. پسره آمریکا دانشجو دکترا بود. من اون موقع دنبال پروپوزال ارشد بودم و هیچ ایدت ای نداشتم که چه موضوعی کار کنم. از همه چیز بدم میومد. 

ازونجایی که حرفی برای صحبت نداشتم با ی فرد غریبه، جویای موضوع پایان نامه ایشون شدم. خیلی خوشم اومد. ی کم بعدتر توی همون فیلد موضوع بهم پیشنهاد شد و کل مسیر زندگیم عوض شد. 

هیچ وقت با پسره حرف هم نزدم (اهل ازدواج نبودم) ولی بعدها جفتمون توی ی فیلد و آزمایشگاه (که زمان آشنایی توش نبودیم هنوز) کار کردیم. توی کشورهای مختلف. 

هنوز که هنوزه، خیلی از تجربه های زندگیم و مدیون حضور گذریشون به زندگیم هستم😊

تو یه دوره خیلی خیلی سخت مجبور شدم برای هدفم ادامه بدمو اون موقع به این توانایی رسیدم که تو هر شرایط ...

چطور تونستید؟؟؟؟

من احساس کسالت وتنبلی جسمی رهام نمیکنه معزل بزرگ من شده

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

چطور تونستید؟؟؟؟من احساس کسالت وتنبلی جسمی رهام نمیکنه معزل بزرگ من شده

یه مشکل خیلی بزرگ داشتم 

ولی کنارش یه هدف بزرگ هم داشتم

چاره ای نداشتم جز ادامه دادن

ببین انقدر گریه میکردم که از شدت گریه و سردرد میرفتم سرم میزدم 

ولی خب راهمم ادامه میدادم مجبور بودم

کتاب راز راندا برن و استفاده از قانون جذب

ارطبات قوی و حسی با خدا گرفتن

(استغفار امام علی و امام صادق نماز شب دعای کمیل ذکر یونسیه همه باهم انجام دادم)

اینا معجزه کرد برام البته خدا معجزه کرد برام دورش بگرردم

.