2777
2789

زندگی با من نساخت بهترین دوران زندگیم که پر از شوق و ذوق زندگی بودم با غم و غصه و حسرت گذشت 

چقدر دلم میخواست الان سال ۴۰۰ بود تازه از عقدم گذشته بود عاقلانه تر رفتار میکردم بچگی نمیکردم نامزدمو نگه میداشتم.  میدونم کسی که آدمو بخواد سر هیچ و پوچ ول نمیکنه بره ولی منم مقصر بودم 

الان عمیقا دلم برای اون دوران تنگ شد کلا ۹ ماه با هم بودیم ولی خاطرات خوبی باهاش داشتم که یادآوریش قلبمو به درد میاره

همیشه وانمود کردم ازش بدم میاد ولی واقعا دوسش داشتم چقدر فراموش کردنش برام سخت بود 

الان در آستانه طلاق دوم با ۲۷ سال سن به هیچ جایی نرسیدم نه شغلی دارم نه ازدواج خوبی کردم با یه قلب پر از درد که زخمای عمیقی توشه تا عمر دارم خوب نمیشه 

درسته الان به تنهاییم عادت کردم کنار اومدم ولی دلم پره درده 

کاش اینطوری نمیشد 

طلاق دوم برام یه کابوس وحشتناک بود که به اونم رسیدم 

همه ازدواج دوم خوشبخت میشن خدا جبران میکنه براشون ولی برا من بدتر شد واقعا نمیدونم چرا 

من نامزد قبلیمو اذیت نکردم که بگم آه اون منو گرفت خیلی تلاش کردم درست بشه حتی مهریه بخشیدم ولی اون فقط میخواست بره و منو به این حال و روز بندازه 

اگه بمیرم با یه دنیا غم و غصه روی دلم و کلی آرزوی نرسیده و حسرت خاک میشم حیف واقعا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی

ممن من بغلت می‌کنم درکت می‌کنم 🫂💋💋💋🫂💋💋😘💋  😔😔😔🫂😔😔😔😔🫂🫂💋💋 حمایتت می‌کنم 🫂💋🫂🫂 دارم بغلت می‌کنم می‌بوسمت موهات ناز می‌کنم بهت آرامش و حس خوب می‌دم آرامش تزریق می‌کنم تو تک تک رگ‌هات دارم بهت نوازش می‌دم تو روی پام هستی دست می‌کشم روی سرت تنازز. نااززز نازززز من اینجا پیشتم اتفاقی نمی‌افته کسی نمی‌تونه بهت آسیب بزنه نترس 🫂💋🫂😍❤️ نازززز ناززز بغلم ناززز ناااز سرتو بوس می‌کنم نوازشت می‌کنم در آغوشت می‌گیرم 🫂🫂😍❤️ احساساتت درک می‌کنم از عمق وجود بغلت می‌کنم به احساسات و درک میکنم پس من کنارتم دوست دارم از عمق وجودم با تک تک رگ‌های قلبم عاشقتم می‌بوسمت نوازشت می‌کنم عاشقتم بغلت می‌کنم بلندت می‌کنم سرتو می‌برسم دوباره نازت می‌کنم از زمین بلندت کردم 🙊💋🫂🫂😍❤️ با تمام وجودم و جونم ازت مراقبت می‌کنم 🫂🫂🫂🫂🫂🫂😘😔😔😔😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋 خیلییییی دوست دارم عزیزم وقتی باید می‌خندیدی و من ذوووق کنم هیجانات خودت ابراز می‌کردی برات کودک قشنگم کاش می‌شد بمیررررم از عمق وجود می‌فشارمت تو بغلم یه پتو می‌چیدم دور دوتامون و آغوش گرم و نرم خودم تقدیم می‌کنم😍🫂❤️🥹🥹🥹

مشکلات میان که بهمون درس بدن امید وارم برا همه مون خوب رقم بخوره و به تکامل برسیم

آره دقیقا منم به این فکر میکنم 

ولی برای یاد گرفتن این درسا تاوان خیلی سختی دادم 

27 سال سنی نیست ، هنوز جوونی 

عزیزم روزگار با هیچکس مهربون نیست

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اون قبلیو بیخیال شو مشکلتون الان با هم چیه

مشکلی وجود نداره اون بی دلیل گذاشت رفت الانم درگیر دادگاهم با اینکه خودش رفته و طلاهامو دزدیده مهریه ناچیزمم نمیخواد بده و سالها بلاتکلیف میمونم

مگ میشه؟ الان این دومی مشکلتون چیه

باور کن مشکلی نیست 

احتمال زیاد خیانت کرده با بی رحمی طی چند ماه نقشه اول طلاهامو گرفت اموالشو انتقال داد بعد هم رفت که رفت 

حتی حاضر به حرف زدن نیست اگه مشکلی بود که حرف می‌زد