2777
2789

کاری ازدستم برنمیاد

تاجایی که بتونم انجام میدم ولی اگه نتونم یاموقعیتش گذشته باشه بغض خفه ام میکنه .

این رفتارم چیکارکنم

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

برو روانشناس خودت درمان کن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

برا منم گریه کن

گریه کن به حال قلبم گریه کن که رو به مرگم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

منم مث توام ولی جدیدا دوستم بمن یاد داد که واسه اونم خدااین سرنوشت رو رقم زده شاید میخواد باسختی هایی که میبینه ازش آدم پرباری بسازه ما چه میدونیم از حکمت خدا 

ولی تا درتوانم هست کمکشون میکنم ..بی شک که خدا مهربانتر از مادره💔❤️

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
امیدتون به الله باشهاگه دوست داشتید دردودل کنید سبک بشید

از کجا بگم آخه انقدر زیاده ولی فعلا تایم خونمون تموم شده پول نداریم هیچ جوره جور نمیشه دعا کن یه ماشین داره همسرم گذاشته برا فروش ولی هیچکس نمیخره خیلی ذهنم درگیره

از کجا بگم آخه انقدر زیاده ولی فعلا تایم خونمون تموم شده پول نداریم هیچ جوره جور نمیشه دعا کن یه ماش ...

خواهرم همین اتفاق براش افتاد تکنیک۰۵بار نوشتن خواسته 

بمدت ۵روزنجام داد

روز دوم نتیجه گرفت

.

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

واقعا منم همینطورم ... از مشکلات و بدبختی بقیه خیلی ناراحت میشم 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

مثلا یه خانمی میگفت باردار بوده و هیچ پولی نداشتن . میگفت هی هوس کباب میکردم و شوهرم نمیخرید برام 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /