2777
2789
عنوان

دلم برای نداری وسختی بقیه میشکنه میشینم گریه می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 20 پست

ما خدا نیستیم 

خدا خودش به همه بنده هاش مهربونه و عطوفت و روزی رسانیش جاریه 

ما میتونیم به عنوان یه انسان تلاش خودمون رو انجام بدیم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

برا منم گریه کنگریه کن به حال قلبم گریه کن که رو به مرگم

چیشده

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگن دلت برای یکی نبایداینقدربسوزه بسرت میادش هرکس سرنوشت وانتخاباتی داره ماهم میتونیم باانتخاب نادرست خطاکنمی یازندگیمون پیش نره جوری که میخوایم یاهزارتادلیل دیگه که نمیشه که بشه تلاش رومیکنن نیمشه

از کجا بگم آخه انقدر زیاده ولی فعلا تایم خونمون تموم شده پول نداریم هیچ جوره جور نمیشه دعا کن یه ماش ...

اخی🥹😔😔 مستاجرماام الان اقا پیر بهم زنگ زد وقتمون تموم شده نتونستم پول جور کنم اضافه کنیم .باشوهرم حرف زدیم فردا بهش بگیم که ۱سال همینطوری بشینه هرچند خودم نیاز دارم