2777
2789

شوهر من جوری که مثلا می گه تا آخر شهریور ۵تا کار انجام می ده درحالی که فقط ۲یا ۳تاش عملی می کنه 

یه جورایی بدقوله 

من انتظار دارم وقتی یه تایمی به من می ده برای یه کاری حداکثرا تو همون تایم تمامش کنه یا یه جزییش بمونه 

خیلی دعوا هامون سر همین مورده 

مثلا اگه به من بگه ۵عصر میام دنبالت ۵عصرش ۶/۳۰دقیقه ست بعدم می گه خیلی کار داشتم 

یا یه پولی از من می گیره بش می گم نیاز دارم خیلی سریع می خوام بعد قول یه هفته بم می ده  یه هفته ش می شه ۱ماه

(البته منم اشتباه کردم باید می گفتم این پول رو از کسی گرفتم)

بعدم که بش می گم پولم بریز ناراحت می شه  می گه من غلط بکنم دیگه از تو وجد آبادت پول بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاااا تو یسری چیزا چقد شوهر منه دیگه باهم بعد ۱۰سال کنار میایم اون بهم ساعت نمیده میگه نزدیک شم زنگ میزنم من دارم زیر سیبیلی رد میکنم گاهی هم یهو یه خشم شب میزنم یهو میگم این وسایل که دوماهه قول دادی از تراس برداری ببر انباز عصبی میشم و بلند میشه انجام میده خلاصه باید باهم کنار بیایید وگرنه کامل حل نمیشه ذات اونا اینه و ذات ما این مدل

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
از بس بش گفتم پولم بده چند سری زنگ زدم از دستم ناراحت شد

ووی زشته اخه،به شوهرت زنگ زدی پولم رو بده‌؟

دوست همسرم زمستون ۱۴۰۲ از ما ۱۰ میلیون گرفت،گفت تا سیزده بدر میده.. خرداد ۵ میلیون داد،۵ میلیون رو هنوزم که هنوزه نداده

بعد ما واقعا رومون نمیشه بگیم بده،دیگه همسرم گفت حلالش باشه،فک میکنیم خیرات دادیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ووی زشته اخه،به شوهرت زنگ زدی پولم رو بده‌؟دوست همسرم زمستون ۱۴۰۲ از ما ۱۰ میلیون گرفت،گفت تا سیزده ...

خب نیاز داشتم 

تازه شوهرم خیلی کارا برای من نمی کنه 

مثلا ازش انتظار داشتم یه گوشی برام بخره  ولی نمی خره 

برای تولدم هیچی برام نخرید چون می گه  دارم خونه می سازم ندارم

نکرد من رو ببره یه تونیک ۲۰۰برام بخره  یه شال 

یه یوپرایز من نکرده 

خب نیاز داشتم تازه شوهرم خیلی کارا برای من نمی کنه مثلا ازش انتظار داشتم یه گوشی برام بخره ولی نمی ...

خب قرض ندی بهتره تا اینکه هی زنگ بزنی بده بده

بگو من پول ندارم،هرچی میاد دستم خرج میشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی