اتاق خواب ک توش هستم از همه بدتر همین دیشب برق میزد ازتمیزی و پریشب و شب قبلش کلا شبا کارم شده تمیز کردن خونه اما چه فایده وقتی کمد دیواری نیس از اول همه چی برمیگرده ب روال قبلی وقتی جایی برای عروسکا نیس جایی برای رخت خواب نیس 💔 فقط میشه گذاشتشون ی گوشه تا وقتی دوباره بچه ها به هم بریزن خداروشکر من مادر این خونه نیستم و الی خودمو میکشتم 💔ی زمانی سعی کردم درستش کنم اصرار اصرار دعوا عصبانیت پیله کردن ولی وقتی فایده ندارع ولش کن دیگه🙂 بدترین زجر برا کسی ک عاشق تمیزیه اینه همچین جایی باشه آخه لااقل تمیز کنیم فردا فقط یکم به هم ریخته باشه امشب تمیز میکنم فردا خونه مث جنگ زده هاس حتی خواهر برادرام همش سرشون تو گوشی و خواب پس چ فایده من یک نفر؟تمیز کنم ک چی؟وقت بزارم که چی؟خودمو خسته کنم کمردرد بگیرم که چی؟🙂
ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره... توی چتا باهم مهربون باشیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای عروسکا یه سبد بخر و به بچه هات یاد بده بعد از بازی بزارنشون توی سبد
من دختر خونه ام عروسکاشونم کیف بزرگ داره
ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره... توی چتا باهم مهربون باشیم
حق داریوضع الان منم هست. نه تمیز می کنند نه می ذارن تمیز کنم. به جهنم
دقیقا این وسط فقط من اذیت میشم
برا لباسات رگال بده بسازن هزینه ای ندارع من سفارش دادم یکو خورده ای برا رختو خواباتم یه کمد ازاین ...
عزیزم کمد دارم اما کمه رخت خواب هم یه جای مخصوص داخل دیوار هست براش حالا نیاز نیس مسعله من این وضع کثیفی خونس لباسارو هرجا بزاری بخوان بردارن میریزن اصن نظم و انظباط ندارن ی لباس بخوان بردارن خونه رو ب لباس میدم بعد میان خونه لباسو پررررت میکنم ی گوشه همشوننننن
برا لباسات رگال بده بسازن هزینه ای ندارع من سفارش دادم یکو خورده ای برا رختو خواباتم یه کمد ازاین ...
باورت میشه سفره ناهارشون رو من الان جمع کردم هیچچچچچچ وقت یادم نمیاد غذا بخورن جمع کنن عین حیوون زندگی میکنن الان سفره رو هم دیگه اومدم جمع کنم دیدم تو سفره آب ریخته نونا بو گرفته داخلش🤢🤢🤢🤢