2777
2789

من و شوهرم خیلیییییییی سختی کشیدیم برای این زندگی خیلی زیاد جنگیدیم

نمیدونم چیشد ک یهو شوهرم توی دوران بارداریم بهم خیانت کرد بماند ک باهزارتا مدرک گردن گرفت

حالا من هنوز شک دارم بهش خیلی زیاد ،خودشم انگار ازقصد ک بخاد آزارم بده کارایی میکنه ک اعصابم بهم بریزه ی جورایی من شدم گناهکار

حالا موضوع اصلی اینه ک بنظرتون برم شنود بخرم بزارم توی خونه ببینم وقتایی ک نیستم چیکار مبکنه کلا 

قصد طلاق ندارم حداقل برای الان چون هم دخترم کوچیکه خیلی هم پدرمادرم حمایتگر نیستن 

ازدواج دومم هس 

شنود هم میخام بزارم ک بهش ثابت کنم مقصره ک انقد من عوض شدم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تقریبا مطمئنی ،این کارو نکن ،روانت بشدت آسیب میبینه 

دنبال راهی باش بتونی کمی پس انداز جور کنی ،یا مستقل بشی تا آینده ت تامین بشه 

تو این جور وقتا ،هر چی بیشتر به روی طرف بیاری ،وقیح تر میشه 

بزار همون آب باریکه برات بمونه از نظر خرج و اعتبار 

سعی کن به راهش بیاری 

اگه تقریبا مطمئنی ،این کارو نکن ،روانت بشدت آسیب میبینه دنبال راهی باش بتونی کمی پس انداز جور کنی ،ی ...

نمیدونم خودش ک میگه زده ب سرت 

میگ اگ نمیخاستمت میگفتم برو انقد تحت فشار نمیزاشتم خودمو ک انقد بعم بد و بیراه بگی

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

نمیدونم خودش ک میگه زده ب سرت میگ اگ نمیخاستمت میگفتم برو انقد تحت فشار نمیزاشتم خودمو ک انقد بعم بد ...

بعد اومدن بچه ،تو خیلی ها پیش میاد که فاصله ایجاد بشه 

اما کم کم مثل دوران اوایل آشنایی، با هم وقت بیشتر بزارید ،سعی کن با سیاست های زنونه ،به راهش بیاری ،ولی در عین حال حواست باشه پس انداز کنی و فکر مبادا 

من نمیگم به جدایی فکر کن ،فقط میگم هوشمندانه زندگی کن بانو

بعد اومدن بچه ،تو خیلی ها پیش میاد که فاصله ایجاد بشه اما کم کم مثل دوران اوایل آشنایی، با هم وقت بی ...

خیلی دلم میخاد اما من متاسفانه نشخوار فکری داشتم از قبل الان این اتفاق افتاده با شدت بیشتری برگشته همه چیزووو کنارهم میچینم اعصابم داغون میشه ب دعوا میوفتیم😔

خیلی دلم میخاد اما من متاسفانه نشخوار فکری داشتم از قبل الان این اتفاق افتاده با شدت بیشتری برگشته ه ...

عزیزم اگه لازمه ،با یه دوست معتمد گاهی حرف بزن ،تا مجبور نشی با خودت کلنجار بری ،ممکنه اشتباه کرده باشی در مورد همسرت ،اونوقت با رفتارت اون بیشتر ازت دور میشه 

لازم شد برو مشاور 

بخاطر حس منفی ،خودت و رابطه ات رو به چالش نکش 

فقط به خودت زمان بده و سعی کن با درایت اوضاع رو جمع و جور کنی