always_win مدیر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 3600 عنوان کی از قیمت چمدون خبر داره | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست سلام، یه چمدون سایز بزرگ لازم دارم نمیدونم اینترنتی بخرم یا برم بازار، الان دیجی سایز بزرگ شو زده یک و هشتصد، به نظرتون بازار ارزون تره؟ یا برم بازار تهران بخرم ارزون تر پیدا میکنم؟ کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا 1404/05/29 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
always_win مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 3600 یک هشصد که نیست بزرگ ابعادش رو نگاه میکردی خوب ابعادش و زده 76 ارتفاع کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14047 من والا از قیمتا خبر ندارم، این قیمت یه دونه سایز بزرگ هست خیلی ارزونه.بخصوص برای دیجی کالا که همیشه گرون میده ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
always_win مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 3600 آره ببین من یه دونه 30 کیلویی میخوام فقط، به نظرت بازار برم ارزونتر از دیجی پیدا میکنم یا همینو بخرم؟ کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا
always_win مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 3600 خیلی ارزونه.بخصوص برای دیجی کالا که همیشه گرون میده آره، خوب بود به نظرم، تخفیف خورده بود، گفتم بپرسم ببینم تو بازار قیمتا چطوریه، الکی بلند نشم برم ببینم اونجا گرونتره، اگه گرونتره همینو بگیرم کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14047 آره، خوب بود به نظرم، تخفیف خورده بود، گفتم بپرسم ببینم تو بازار قیمتا چطوریه، الکی بلند نشم برم ببی ... ریسکیه.خواستی بخری نظرات رو بخون و ببین از کدوم فروشنده خرید کردن ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
honey_vi عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 2518 پس جنسش خوب نیست که ارزون تره لابد البته من از دیجی کالا یه کوله پشتی ۶۵ لیتری خریدم .خیلی بزرگ و خیلی ارزون بعد جنسش خوب نبودزود چروک میشه زیپش هم همون اول برای اطمینان عوض کردم
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3172 ببین من یه دونه 30 کیلویی میخوام فقط، به نظرت بازار برم ارزونتر از دیجی پیدا میکنم یا همینو بخرم؟ اگه واسه یکی دوبار استفاده میخوای از دیجی بگیراما اگه واسه استفاده طولانی مدت میخوای برو بازار هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
iamzahra عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4118 قیمت امسال هست؟ از بازار تهران گرفتید؟ تو یه پیج دیدم ارومیه