2777
2789

مشاور خوب اونی هست که جاهای تاریک مسیرت را نور بتابونه تا بهتر بیینی و هرگز پیشنهاد طلاق و یا ادامه زندگی نمیده‌..

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم طبق نظرات اینجا درباره زندگیت تصمیم به این مهمی نگیر. 

عده زیادی که کاربر ۱۴-۱۵ ساله و کمتر هستن. 

عده دیگری هم مرد و مرد زن نما. 

عده زیادی مون هم مجردیم و ممکنه از پستی بلندی های زندگی مشترک اطلاع نداشته باشن و نظر بدن. 

کم پیش میاد یک خانم با تجربه و مدبر در تاپیکت شرکت کنه. 

طبق اینجا نه طلاق بگیر نه ازدواج کن. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ارع گلم خیلی ناراحتم

عزیزم 🫂 بیشتر فکر کن ، مشورت بگیر ،عجله نکن، نه در طلاق نه در شروع زندگی، من ۲۰سالم که بود خونوادم مخالف ازدواج با شوهرم بودن من اصرار کردم زندگیم خوبه ولی هنوز که هنوزه خونوادم از شوهرم خیلی خوششون نمیاد ،دلیلشم نفهمیدم حتی دو خونواده سالهاس ارتباطی باهم ندارن همین خودش باعث مشکلات زندگی میشه خیلی حواست باشه

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

میشه بخونین راهنماییم کنید

عزیزم من نمی دونم چی باید بگم که درست باشه

🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خونواده هاتون از اول مشکل داشتن؟

سر همین مدل اتفاقی که برای شما افتاده ، یکدفعه سر یه چیز الکی بحثشون شد دیگه بالا گرفت ،کدورت پیش اومد ، من با اونا بحثم شد ، با خونواده خودم بحثم شد، پشتم و خالی کردن، خیلی مشکلات دنبالش پیش میاد

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

ببین من صبح تاپیکت رو خوندم. اسن زندگی برات ارامششش نمیارههه ـ. نهایت ۲سال عشق و عاشقی بعد که  بادتون خوابید اختبافات اصلی بروز میکنه. پیر میشی. همه چی که دوست داشتن نیست.. سالی که نکوست از بهارش پیداست. اللن جدا نشی فردا روز، شک نکن تو حاملگی و یا لچه به بغل باللخره پات به دادگاه باز میشه. نه دوست داشتن ضامن خوشبحتیه نه بچه اوردن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه