2777
2789

واااااااااای دارم سکته میزنم از این حجم از بی احترامی می‌خوام کامل ماجرا رو بگم از قبل متن اماده نکردم همین الان اتفاق افتاد می‌خوام بگم.... دامادمون اطراف شیراز باغ داره  و ما اصلا مخصوصاً پدرم کسی نیست که بخواد بدون دعوت جایی بره, و دامادمون چند وقت بود های زنگ میزد که بیاین بریم باغو فلان و بهمان ... خیلی اصرار می‌کرد که بابام گفت بیاید بریم و دامادمون از فامیلای خودشون و دایی هام و خاله هامم زنگ زده بود دعوت کرده بود  خلاصه که ماهم بستیم و بریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد که ما رفتیم ظهر بود دیگه تقریبا و ناهار هم برنداشته بودیم و دامادمون سر راه گفت که گوسفند بگیریم بکشیم شب کباب کنیم و واقعن هم جمعیت زیاد بود بعد هم کسی مخالفتی نکرد ما کلا همیشه برای هر مهمونی گوسفند میکشیم و بعدش رفتیم باغ پختیم و خوردیم و جمع کردیم و تقریبا یک ساعت پیش زدیم راه که برگردیم و دییدیم که دامادمون شماره کارت فرستاده واسه بابام که ده تومن دنگ بدید و اصلا نمیتونم باور کنم همچین چیزیووووو... چون اولین باره همچین رفتاری ازش میبینم و پدر من هم کم آدمی نیست که لایق همچین رفتار زشتی باشع