2777
2789

سلام.ما خونمونو عوض کردیم تو خونه جدید چن روزی گزش روی بدن خودم و بچم بود .تو اینترنت دیدم گزش ساسه. از دیجیکالا سم خریدم. اما نمیدونم از کجا شروع کنم سمپاشی رو.

فرشا رو بزنم ؟

دیوار؟

کمد؟وسایل بچه رو ؟

لباسا رو سم بزنم؟

تشکا رو اگه سم بزنم بعد که نمیشه بعدش بشورم.

تو رو خدا اگه کسی سمپاشی کرده از اول بهم بگه چیکار کنم.از کجا شروع کنم.

خیر ببینید.

اول باید اون وسیله چوبی که ساس بهش زده رو پیدا کنیوسیله چوبی که قدیمی باشه جدیدا نگرفتی؟؟یا تو خونه ...

وسیله که نخریدم. اصلا بیرونم نمیریم بخدا نمیدونم از کجا اومده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسیله که نخریدم. اصلا بیرونم نمیریم بخدا نمیدونم از کجا اومده.

شاید تو خونه بوده از قبل 

ولی معمولا از چوبه کمددیواری ی چک کن وسیله های چوبی اینارو چک کن 

ببین اگر کمد دیواری تو خونه بوده شاید از اون باشه

شاید تو خونه بوده از قبل ولی معمولا از چوبه کمددیواری ی چک کن وسیله های چوبی اینارو چک کن ببین اگر ک ...

بعد کل وسایل کمد دیواریو سم بزنم؟! اونایی ک قابل شست و شو نیستنو چه کنم.سم روش بمونه خطرناک نیست

خب شاید اصلا ساس نباشه بگرد ببین خودشو نمی بینی الکی سم نریز شاید چیز دیگه باشه

امشب که برقا رفت لا چراغ قوه تمام خونه رو گشتم دریغ از یه دونه جسد. ولی روی ملحفه یه نقطه بود که مثل فضله ساس بود