2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم خونه مامانم برا طلاق خواهرم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 24 پست
هزاران ادم بودن طلاق گرفتن و باز ازدواج کردن عقد باشی یا عروسی کرده باشی یا بچه داشته باشی هیچ فرقی ...

آره ولی انگار با این خانواده کارم سخت میشه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام بعد عروسی طلاق گرفتی؟ الان خوبی؟

یکماه بعد از عقد جدا شم 

غیر از مشکلات مالی الحمدلله مشکل دیگه ای نیس 

اخلاقش خیلی خوبه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
یکماه بعد از عقد جدا شم غیر از مشکلات مالی الحمدلله مشکل دیگه ای نیس اخلاقش خیلی خوبه

آه من الان تقریبا دو ساله عقد کردم ۹ ماهه عروسی😞 وضعم خرابه🥲

یکماه بعد از عقد جدا شم غیر از مشکلات مالی الحمدلله مشکل دیگه ای نیس اخلاقش خیلی خوبه

خداروشکر😍 راحت تونستی ازدواج کنی بعدش؟ 

قضیه شماها فرق میکنه شما باکره بودین

خداروشکر😍 راحت تونستی ازدواج کنی بعدش؟ قضیه شماها فرق میکنه شما باکره بودین

باور میکنی هنوز جدا نشده بودم چنتا خاسگار اومد برام😅

اره باکره بودم ولی نبودمم فرقی نمیکرد جدا میشدم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
باور میکنی هنوز جدا نشده بودم چنتا خاسگار اومد برام😅اره باکره بودم ولی نبودمم فرقی نمیکرد جدا میشدم

هوم ولی برا من سخت میشه خیلی شما اسم یارو از شناسنامتون حذف شده برا من نمیشه😞 

منو از جاریمو خواهرشوهرم خواستگاری میکردن اونام ناراحت میشدن

هوم ولی برا من سخت میشه خیلی شما اسم یارو از شناسنامتون حذف شده برا من نمیشه😞 منو از جاریمو خواهرشو ...

اره اسمش در آوردم 

ولی یچیزی بهت بگم اگه واقعا اذیتت میکنه و درست نمیشه 

جداشو  تااخر عمرتم ازدواج نکنی صد شرف داره ب این عذاب خوردنا 

شاغل میشی و شرایط ازدواجم درست میشه کم کم نگران نباش

اره اسمش در آوردم ولی یچیزی بهت بگم اگه واقعا اذیتت میکنه و درست نمیشه جداشو تااخر عمرتم ازدواج نکن ...

آره شنبه میرم مهریه اجرا میزارم قزعا جدا میشم و خیلی خوشحالم ترس از آینده دارم فقط

آره شنبه میرم مهریه اجرا میزارم قزعا جدا میشم و خیلی خوشحالم ترس از آینده دارم فقط

نتری عزیزم دلت رو بسپار بخدا خودش درست میکنه همه چیزو❤