2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

208 بازدید | 34 پست

من نمیتونم اجازه بدم همسرم وقتی خواهرش خونشونه تنهایی باشن نمیگم نرو ولی خودمم میرم میگم وقتی خواهرت همست منم میام مادرم میگه تو کار درستی نمیکنی اما من قبول ندارم مهم نیست باز هرروز رفتنم بی ارزش میشم یا نه مهم اینه خواهرش عادت بکنه داداشش زن گرفته و قرار نیست فقط با داداشس باشه و گوششو پرکنه و چون دعوا زیاد راه انداخته درنبود من وقتی الان میرم زود پا میشن میرن چون عروسی نبودم که بزارم دخالت کنن و بهش برخورده که چرا نتونسته داداشش رو طبق روش خودش بکنه ایا به نظر شما هم کارم اشتباهه که با همسرم میام خونشون تا با خواهرش تنها نباشه؟

ولی به هیچ وجه بی احترامی نکردم همیشه کمکشون میکنم احترام میزارم فقط نمیزارم تو روش زندگیم دخالت کنن

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه دخالت رو ببند به شوهرت بگو در مورد زندگی شخصی چیزی نگه یا نزار خواهرش بیاد خونت که اتو داشته باشه پشت سر حرفی بزنه 

اگر نه سعی کن نزاری شوهرت داعم بره والا دایی های من یک عمر هست هر روز خودشون تنها میان هیچوقت حرف راجب زن هاشون و بدی گفتن نیست 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84

کار خوبی میکنی .منم همینم. بااینکه از دل خودم اونارو میدیدم اما اونااونجور نبودن. دوبار تاحالا تنها رفته که هر دوبارو دعوا راه انداختن سر هیچیییی فقط بخاطر حسادت که کارایی که واسه زنت میکنی چرا واسه ما ها و مادرمون نمیکنی. همشونم شوهر دارن ها .جالبیش اینه نمیزارن شوهراشون طایفه خودشو ببینه.و قطع ارتباطن.  ولی به ما ک میرسه داداش عزیز شده و پرش میکنن

خیلی حساسی رو خواهرش اگه متوجه نشه کسی بد نیست خیلیا کلا همیشه با شوهراشون میرن خونه مادرش وبرعکس

خیلییییی همه جوره با خانوادش راه میام و دوسشون دارم اما خواهرش از زمان دوستیمون خیلیییی جنگ راه انداخته ولی خیلی با سیاست این کار رو میکنه اصلااا همسرم قبول نمیکرد میگفت بدبین شدی ولی بعد ازدواج خود همسرم قشنگ متوجه شد خواهرش به من حسادت میکنه

کار خوبی میکنی .منم همینم. بااینکه از دل خودم اونارو میدیدم اما اونااونجور نبودن. دوبار تاحالا تنها ...

بخدااااا این زمدگی منه ولی مستقیم نمیگه خواهر شوهر من 

مثلا همسر من با بودن من تو فضای مجازی مشکل نداشت 

یه روز تنها بود با خواهرش خواهرش صداش زد اینم با من حرف میزد گوشی رو قطع نکرد خواهرشم نمیدونست من میشنوم گفت داداش بخدا میدونی چقدر دوست دارم دیگه همه پشت سرت حرف میزنن که زنتو بوسیدی عکسشو سولماز گذاشته بخدا به ما ربطی نداره ولی ابرو داری کنه قیامت راه انداخت هاااا یعنی صداش به خانواده خودمم رسید

واسه همین چیزاس دوس ندارم خیلی با سیاسته پشت سرم حرف نمیزنه از زبون دیگران حسادتشو میگه

خیلییییی همه جوره با خانوادش راه میام و دوسشون دارم اما خواهرش از زمان دوستیمون خیلیییی جنگ راه اندا ...

نمیدونم ولی سعی کن از طرف شوهرت خیال خودتو راحت کنی که حرف نبره بیاره یا انقدر بهت اعتماد داشته باشه که حرفا تاثیر نذاره روش
رفتن هر روز عروس رو من خودم نمیپسندم اگه مادرشوهرت اینا مشکلی ندارن و خودت اذیت نیستی بد نیس
ولی خب یدفعه دیدی داداش و خواهر تنها حرف میزنن حساس نشی هی بری پیششون

آخه شوهرت هرروز خونه مادرش چیکار داره، دهن بین هم هس که با حرف خاهر، میاد با زنش دعوا راه میندازه، ت ...

نه من دعوا راه میندازم اون به حرف خواهرش گوش نمیدع اما من اعصابم نمیکشه میگم چرا اونطوری میگع برمیگرده میگه تو عین خیالت نباشه مثل من بشنو بگذر مگه من با حرف اونم

خب وقتی نامزدی که نمیتونی هر ثانیه پیشش باشی

خانواده من مشکلی ندارن بخاطر اون یا اون خونه ماس یا وقتی میره خونشون منم میبره